Ştefan Risipiţeanu, complicele lui Dincă, vrea să scape de închisoare pentru că „s-a făcut cald afară”

Fane Risipiţeanu, complicele lui Dincă, nu mai vrea sa stea după gratii și a cerut să scape de arestul preventiv. Motivul este incredibil: s-a făcut cald afară și nu mai are nevoie de mulți bani sa se întrețină precum în timpul iernii

RomaniaTV.net
17 feb. 2020, 07:45
Ştefan Risipiţeanu, complicele lui Dincă, vrea să scape de închisoare pentru că „s-a făcut cald afară”

UPDATE: Complicele lui Dincă rămâne după gratii. Magistrații i-au respins contestația lui Ștefan Risipițeanu la măsura de arest preventiv. Judecătoarea desemnată să se ocupe de dosarul Caracal a făcut solicitare la colegii de la instanța din Olt pentru a nu fi implicată în aces caz.

UPDATE: Judecătoarea Ana Maria Spiridon de la Curtea de Apel Craiova, cea care trebuia să se pronunțe cu privire la contestația depusă de Fane Risipițeanu, a făcut o solicitare la colegii de la Instanța din Olt pentru a nu judeca acest caz și prin care vrea să se abțină, cerere care i-a fost admisă.

Potrivit România TV, este vorba despre soția prim-procurorului de la DIICOT Craiova, cel care s-a ocupat la începutul cazului de dosarul Caracal.

Astfel, Ana Maria Spiridon a cerut să se abțină deoarece se consideră că este în conflict de interese

În urmă cu puţin timp, Fane Risipiţeanu a fost scos din penitenciarul de maximă siguranţă şi a fost adus la Curtea de Apel Craiova. Complicele lui Dincă a contestat măsura arestului preventiv. 

Fane Risipiţieanu este un apropiat al lui Gheorghe Dincă, cel care îl ajuta pe monstrul din Caracal la muncile gospodăriei. Bărbatul ar fi violat-o pe Luiza în locuinţa lui Gheorghe Dincă, în Caracal, după ce l-a surprins pe Dincă cu fata în maşină imediat după ce a răpit-o. Chiar Gheorghe Dincă le-a dat anchetatorilor detalii despre cum a ajuns Fane să o abuzeze sexual pe Luiza Melencu.

Gheorghe Dincă şi Ştefan Risipiţianu au fost trimiși în judecată în data de 15 ianuarie, pentru trafic de persoane, trafic de minori, omor calificat, viol şi profanare de cadavre.

Citeşte şi Scandalul de la Caracal nu mai poate fi ţinut în frâu. Oamenii au pus foc în faţa casei lui Dincă VIDEO