CAZ CUTREMURĂTOR în Sibiu. Un bărbat, "uitat" pe holurile spitalului VIDEO

Publicat: Miercuri, 06 Iulie 2016 14:34 // Actualizat: Miercuri, 06 Iulie 2016 14:42 // Sursa: romaniatv.net

Un pacient de 62 de ani a fost "uitat" ore întregi pe holurile unitaţii sanitare în timp ce familia îl căuta cu disperare. Omul mersese iniţial la un centru privat pentru dializă, însă acolo i s-a făcut rău şi a fost trimis la spital. După ore în şir de aşteptare pentru câteva investigaţii, a fost externat, însă nu mai avea cu ce ajunge acasă, informează România TV.

Bărbatul de 62 de ani a plecat cu ambulanţa de acasă din localitatea Agnita, la Sibiu pentru dializă. Aceeaşi maşină trebuia să îl aducă înapoi numai că în timpul tratamentului, nu s-a simţit bine şi a fost trimis la spital. Acolo a început calvarul.

"Când am ajuns acolo a zis că nu era domnul doctor, era doar o soră şi a zis că domnul doctor are o urgenţă, să aşteptăm. Şi a durat, vreo trei ore a durat. A ieşit sora şi îi zic "soră, uite eu sunt de la Agnita şi nu mai am cursă, la 7 am ultima cursă" şi zice "păi şi ce vrei să te controlez eu?", a spus bărbatul.

Pacientul, bolnav şi slăbit, a stat aproape 12 ore pe holurile spitalului fără să mănânce, fără să bea apă şi nimeni nu s-a interesat dacă şi-a luat medicamentele. După ce într-un final a fost consultat, medicii i-au zis să meargă acasă.

"Zic doamna doctor eu ce mă fac acum? Şi zice păi te duci acasă. Păi zic eu nu mă pot duce acasă că nu am cu ce mă duce acasă", a spus bărbatul.

În tot acest timp familia îl căuta disperată. Soţia şi copiii au dat zeci de telefoane la spital. În cele din urmă, după ore de căutări prin gară, parcuri şi pe străzi, rudele bărbatului au mers şi la spital unde l-au găsit pe bărbat stând singur pe hol, într-un scaun cu rotile.

Citeşte şi Imagini de groază într-un spital din judeţul Iaşi. Un bolnav a fost bătut cu sălbăticie de o infirmieră VIDEO

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
bolnav bolnav ignorat medici dializa Sibiu spital Sibiu video
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
06 iul 14:46
..."uitat" ore întregi pe holurile unitaţii sanitare în timp ce familia îl căuta cu disperare. Citește mai departe… Sursa: romaniatv.net ...
06 iul 14:44
... Un pacient de 62 de ani a fost „uitat” ore întregi pe holurile unitaţii sanitare...
1
EUR
4.8297
RON
30 Mar
noapte 3 °
zi 5 °
Ultimele joburi adaugate
24 H