Caz cutremurător în Vrancea: o familie cu 7 copii trăieşte în condiţii mizere VIDEO

Situaţie disperată la numai un kilometru de Focşani. Poliţiştii sosiţi cu ajutoare la familiile sinistrate din Vrancea au descoperit un caz cutremurator: o familie cu 7 copii trăieşte într-o mizerie cruntă fără ca cineva să le întindă o mână de ajutor. Acoperişul casei stă să cadă peste ei.

RomaniaTV.net
15 feb. 2012, 19:54
Caz cutremurător în Vrancea: o familie cu 7 copii trăieşte în condiţii mizere VIDEO

În comuna Goleşti, la un kilometru de Focşani, o familie trăieşte în condiţii greu de imaginat. Familia are 4 băieţi şi 3 fete.

Alături de cei 7 copii mai trăiesc, într-o singură cameră, 3 adulţi, mama, tatăl şi un cumnat. Se zbat în cea mai dezolantă sărăcie iar casa de chirpici stă să cadă peste ei.  Unul dintre copiii familiei Cursaru este premiant la şcoală.

Vecinii sunt indiferenţi la această dramă.

Caravana de ajutorare a poliţiştilor, care a adus familiei lemne, a descoperit situaţia disperată în care se află oamenii.

Christian Ciocan a declarat că: „Este un caz impresionant. Efortul poliţiştilor români acela de a dona 80 de mii de lei iată se concretizează. Vom continua să mergem şi în alte localităţi”.

Direcţia pentru Protecţia Copilului Vrancea, sesizată de reporterii România TV, a anunţat că va cere emiterea unei Ordonanţe Preşedinţiale pentru a lua copiii în grija statului.