Caz cutremurător la Constanţa. Un bărbat a fost găsit mort lângă soţia imobilizată

Caz șocant la Constanța! Un bărbat a fost găsit mort în casă lângă soția grav bolnavă. Nenorocirea a fost descoperită de voluntarii care au mers să ducă alimente familiei de bătrâni. Bărbatul murise de câteva zile, iar soția lui nu a putut să ceară ajutor pentru că este imobilizată la pat. 

RomaniaTV.net
09 apr. 2020, 05:49
Caz cutremurător la Constanţa. Un bărbat a fost găsit mort lângă soţia imobilizată

Povestea femeii este cutremurătoare, aceasta este imobilizată la pat, iar în urmă cu trei zile soțul a murit chiar lângă ea. Femeia nu a putut face absolut nimic, nu a mâncat, nu a băut apă și nu a putut ajunge la un telefon pentru a cere ajutorul.

Citește și: BILANŢ CORONAVIRUS ÎN ROMÂNIA. 4.761 de cazuri de COVID-19 până în 8 aprilie. La ATI sunt internaţi 162 de pacienţi

În momentul în care voluntarii care împart alimente persoanelor în vârstă din bloc, femeia i-a auzit și s-a târât cum a putut până la ușă și a început să strige.

Voluntarii au sunat la pompieri care au spart ușa și au descoperit ce s-a întâmplat în apartament. Bătrâna a fost transportată la Spitalul din Mangalia pentru îngrijiri medicale, iar de funerariile soțului nu se știe cine se va ocupa.