Caz cutremurător. O feţiţă a fost ucisă în bătaie de tată pentru că el îşi dorea băiat

O fetiţă de doar trei luni a fost omorâtă în bătaie de tatăl ei, deoarece acesta îşi dorea un băiat. Astfel de scene sunt dese însă în această ţară, unde părinţii preferă bebeluşii de sex masculin, pentru că fetele au nevoie de zestre ca să se mărite.

RomaniaTV.net
12 apr. 2012, 20:23
Caz cutremurător. O feţiţă a fost ucisă în bătaie de tată pentru că el îşi dorea băiat

Un bărbat din India şi-a bătut până la moarte bebeluşul de doar trei luni. El era supărat atât pe copil, cât şi pe soţia sa, din simplul motiv că a născut o fată. În urmă cu doar câteva săptămâni o altă fetiţă, de doi ani, a fost omorâtă în bătaie. În această ţară, fetele nu sunt dorite pentru că au nevoie de zestre pentru a se căsători.

Fetiţele şi femeile valorează foarte puţin. Astfel, ele sunt întotdeauna în pericol de moarte. În cazul în care o femeie duce sarcina la capăt şi naşte o fetiţă, aceasta ar putea să fie ucisă doar din cauza sexului.

Guvernul indian a încercat prin diferite metode să reducă numărul acestor drame. S-a dat chiar o lege prin care se interzice doctorilor să le spună părinţilor sexul bebeluşului, dar mulţi o încalcă. În India, raportul nou-născuţilor este de 914 fete la 1.000 de băieţi.