Caz dramatic în Titu! O femeie a fost găsită moartă pe balconul propriei locuințe. Oamenii legii cred că ar fi vorba despre o sinucidere

O femeie din Titu, în vârstă de 62 de ani, a fost găsită moartă pe balconul propriei sale locuințe. În urma primelor cercetări la fața locului, anchetatorii spun că ar putea fi vorba despre o sinucidere.

20 nov. 2020, 08:25
Caz dramatic în Titu! O femeie a fost găsită moartă pe balconul propriei locuințe. Oamenii legii cred că ar fi vorba despre o sinucidere

Caz dramatic în Titu!

Vecinii au mărturisit că femeia intrase în depresie după ce și-a pierdut soțul și că era măcinată de tot mai multe gânduri negre în ultima perioadă.

Caz dramatic în Titu! Femeia locuia la parterul unui bloc din orașul Titu. Era mama a două fete, iar acestea locuiau fiecare la casa ei. În urmă cu o zi, îi povestise uneia dintre nepoatele sale că se simțea rău și că nu știe câte zile mai are. Tânăra a rugat-o să se liniștească, iar ieri a decis să-i facă o vizită. Tot atunci a făcut și descoperirea șocantă.

„Avea momente aşa, de depresie, să zic aşa. Singurătatea. Se simţea foarte singură. Eram în permanenţă, ea la noi, noi la ea”, a mărturisit fratele victimei, potrivit știrileprotv.

Femeia nu a lăsat vreun bilet de adio, însă cei dragi sunt convinși că suferința au adus-o în acest punct.

„Era o femeie cumsecade, gospodină. A rămas văduva de 4-5 ani. Îi pare rău că a rămas singură, copiii pleacă fiecare la casele lor, ea rămânea singură”, a dezvăluit vecina victimei, Sica Neacșu.

Oamenii legii au deschis o anchetă și urmează să lămurească toate împrejurările în care s-a produs această tragedie.

Citește și O femeie paralizată a fost declarată decedată. Medicul nu a consultat-o de teama COVID

Citește și Situaţie controversată la Iaşi. O femeie fără mască, pălmuită de un bărbat într-un autobuz. Martorii spun că femeia a lovit prima