CAZ DRAMATIC la Cernavodă. O fetiţă şi-a anunţat bunicul printr-un bilet că a fost violată VIDEO

O minoră de 14 ani a fost violată de concubinul mamei sale. După nenumărate bătăi şi abuzuri sexuale, fata a reuşit să îi povestească bunicului ei momentele de groază prin care trece. Nu a avut curaj să discute cu el, aşa că i-a lăsat un bilet în buzunarul de la haină. Bărbatul a sesizat imediat poliţia, iar agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore.

RomaniaTV.net
10 oct. 2012, 20:20
CAZ DRAMATIC la Cernavodă. O fetiţă şi-a anunţat bunicul printr-un bilet că a fost violată VIDEO

Oamenii legii au fost anunţaţi de bunicul fetei, că minora de doar 14 ani a fost forţată să întreţină relaţii sexuale cu partenerul mamei sale. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să se stabilească dacă va fi arestat pentru 29 de zile.

Coşmarul copilei a început în urmă cu o lună. Totul s-a întâmplat chiar în apartamentul în care locuiau, iar mama nu a observat nimic.

„Se purta ca un părinte la început. Nu vreau să-l văd. Şi dacă iese chiar nu vreau să-l vad. De frica lui n-a zis, a fost ameninţată”, a declarat mama fetei.

Bărbatul suspectat de viol a negat totul.

„Vedeţi-vă de treaba voastră că ăla e ca şi copilul meu. O să dovedesc adevărul”, a spus agresorul.

Cazul fetiţei a ajuns şi în atenţia Direcţiei pentru Protecţia Copilului Constanţa, pentru că minora are nevoie de consiliere psihologică.

„Dacă se va considera necesar va intra într-un program de consiliere psihologică. Se va monitoriza în continuare situaţia ei rămânând în familia lagita”, a precizat Roxana Onea, purtător de cuvânt Protecţia Copilului.

Bărbatul în vârstă de 35 de ani are o fetiţă de 2 ani cu actuala parteneră, şi alţi 3 copii dintr-o relaţie anterioară. În cazul în care va fi găsit vinovat, îl aşteaptă ani grei de închisoare.