Caz fabulos! El e românul ambițios care muncește zile și nopți, deși nu mai are membre. Mesaj emoționant pentru cei care sunt în putere (FOTO)

Mobilizare masivă în social media. Un român fără membre, care muncește pe șantier, are nevoie de ajutorul cetățenilor. 

18 iun. 2023, 23:36

Demonstrație de forță pentru un român fără picioare. Acesta are nevoie de achiziționarea unei proteze, pentru a putea continua să muncească pe șantier.

Dl. Vasile nu mai are nici picioare, nici mâna dreaptă, de la încheietură. Totuși, continuă să muncească.

Iată povestea sa, devenită virală în social media.

„Update. L-am întrebat pe dl. Vasile de ce are nevoie, concret, și a spus așa: „Singura care mă poate ajuta peste 50% este o proteză bionică, dar prețul sare de 18.000 de euro, nu cred că voi putea strânge această sumă din donații.😔🙏”. L-am întrebat dacă există o altă alternativă. A spus: „Alternativa era , să salvez brațul rămas printr-o intervenție chirurgicală toracică.” Aceasta „costă undeva la 100.000 euro.” Personal, nu am sanatatea, timpul și alte resurse să încep o campanie prin care să îl pot ajuta, fiindcă nu sunt, nici eu, tocmai bine. Dacă poate cineva să preia cazul, v-aș fi recunoscătoare!

Îl am ca amic pe dl. Alexandru Vasile de ceva timp. Îi admir mereu puterea de muncă și determinarea. De multe ori, mi-aș dori să am energia lui, când nu sunt nici eu tocmai bine. Nu știu cum reușește, e un exemplu! Motivația lui este ca, în ciuda dizabilității, să își poate construi căsuța sa, și cred că aproape a reușit.

Domnul Vasile mi-a scris astăzi, astfel. Las cuvintele sale să vă atingă și pe voi.

„Sărut mâinile, suflete ! Îmi cer scuze că vă deranjez cu acest mesaj, dar vă solicit ajutor ! După cum ați observat și poate cunoașteți cazul meu, sunt persoană cu dizabilități,dar eu continui să muncesc, nu cerșesc, nu aștept milă ! Am tot căutat ajutor, știu că Bunul Dumnezeu Lucrează prin oameni,dar până acum nu am găsit oameni cu suflet mare care pot ajuta!

Mâna rămasă, singurul meu ajutor este afectată în proporție de 35-40% , probabil în scurt timp voi rămâne și fără ea ! Am scris pe diferite grupuri, dar lumea nu reacționează la persoanele cu dizabilități, nu reprezint importantă în această societate… și asta pentru că nu am ce arăta frumos, aici reacționează lumea, nu la mine că vreau să muncesc și să trăiesc, să mă întrețin singur fără milă din partea statului român!

Dv sunteți jurnalist, aveți foarte mulți urmăritori, cunoștințe și prieteni! Vă rog să faceți public pe pagina dv, oriunde, strigătul meu de ajutor, să pot strânge bănuți pentru achiziționarea unei proteze cât de cât mai performantă care să îmi fie sprijin și ajutor in scenariul cel mai negru!

Casa de asigurări de sănătate, decontează o sumă infimă, nu doresc o protezare de frumusețe să am o mână neputincioasă, vreau o proteză care să mă ajute la muncă, să fie utilă în nevoile mele speciale! Îmi cer iertare pentru acest mesaj, dar poate Bunul Dumnezeu Lucrează prin dv ! Doamne ajută ! 🙏❤️”

As aprecia mult dacă ați putea distribui mesajul său. Domnul Vasile poate fi contactat la numărul de telefon 0726439964″, se arată în postarea Andrei Militaru, pe Facebook.

VEZI AICI pagina de Facebook a meșterului cu ambiție de fier.