Caz fără precedent în justiţie. Interlop eliberat la câteva zile după condamnare

Caz fără precedent în Justiţie. Un cunoscut interlop a fost eliberat din inchisoare la câteva zile după ce a fost încarcerat pentru o condamnare definitivă de 9 ani. Liderul "gruparii sportivilor" a sarbatorit cu prietenii, a dat bani la lăutari şi a făcut dedicaţii. Cheful a fost transmis pe facebook.

23 dec. 2017, 21:11
Caz fără precedent în justiţie. Interlop eliberat la câteva zile după condamnare

Mircea Nebunul, liderul clanului Sportivilor, a fost eliberat după o săptămână de detenţie. Interlopul a contestat decizia magistraţilor care îl condamnase la 9 ani de închisoare. 

Aflat în libertate, Mircea Nebunul a petrecut până-n zori. Pe pagina lui de socializare apar imagini de la petreceri cu lăutari.

Mircea Nebunu, liderul clanului Sportivilor, a fost condamnat la 9 ani de închisoare

În seara în care a primit condamnarea la 9 ani de închisoare, Mircea Nebunu nu s-a grăbit deloc să meargă la cea mai apropiată secție de poliție pentru a se preda. Ba chiar, dimpotrivă, el și-a strâns o parte din „echipă” pentru a-și lua rămas bun de la ei. În momentul în care au ajuns mascații la el acasă, Mircea Nebunu, însoțit de mai mulți amici de-ai săi, a coborât din apartamentul în care locuiește pentru a se urca în duba care îl aștepta. Cu o pernă în mână și câteva haine de schimb, Mircea Nebunu s-a urcat de bună voie în dubă. 

În momentul în care a urcat în dubă, numele interlopului a început să fie scandat, amicii lui strigând „Mircea, Mircea”, ca pe stadion.