Caz halucinant în Brazilia: Un bebeluş a MUŞCAT un ŞARPE veninos şi l-a UCIS

Un bebeluş din Brazilia, de 17 luni, a muşcat un şarpe veninos şi l-a ucis. Fantastica întâmplare s-a petrecut în grădina unei familii din sudul ţării.

09 nov. 2015, 18:59
Caz halucinant în Brazilia: Un bebeluş a MUŞCAT un ŞARPE veninos şi l-a UCIS

Isprava micului Lorenzo, care are numai 17 luni, s-a petrecut duminică după-amiază. Copilul se juca în grădina casei, iar când mama lui s-a dus să vadă ce face, l-a găsit cu un şarpe veninos, din specia Jararaca, în gură.

Femeia a început să ţipe îngrozită când şi-a văzut copilul cu şarpele în gură. Imediat a venit şi tatăl băieţelului. Părinţii lui Lorenzo s-au repezit să scoată târâtoarea din gura băiatului. Mirarea lor a fost mare când au constatat că băiatul era cel care îl muşcase pe şarpe, şi nu şarpele pe el. Dealtfel, şarpele a murit din cauza rănilor pe care i le provocase micuţul când l-a muşcat.

Citeşte şi Un fotoreporter a fost muşcat de un şarpe cu venin mortal şi a supravieţuit ca prin minune

Părinţii şi-au dus imediat copilul la spital, de teama ca acesta să nu se fi otrăvit cu venin de şarpe. Şi medicii au fost uimiţi de această întâmplare şi le-au explicat părinţilor că norocul băiatului a fost că a muşcat şarpele într-un segment al corpului „foarte apropiat de cap”, imobilizându-l şi împiedicându-l astfel să îl muşte el pe copil.