Caz halucinant la Craiova. Bătrânii dintr-un azil, COBAI pentru LEACURI-MINUNE

Cinci bătrăni de la un cămin din Craiova au fost cobai pentru un inginer pensionar care inventează leacuri minune. Medicii care se îngrijesc de sănătatea bătrânilor din azil au ştiut de experimentul care a durat o lună de zile şi chiar l-au aprobat.

31 ian. 2019, 07:47
Caz halucinant la Craiova. Bătrânii dintr-un azil, COBAI pentru LEACURI-MINUNE

Ionică Ruxanda, fost inginer chimist, acum pensionar, încearcă să-i convingă pe doctori că tincturile şi ceaiurile sale sunt vindecătoare. Recent, a găsit înţelegere la un cămin pentru persoane vârstnice din Craiova, informează Digi 24.

„Am semnat un protocol de colaborare prin care dumnealui ne asigură nişte produse naturiste, eu nu sunt de meserie, ceva dezinfectanţi şi tincturi”, a declarat directorul azilului, Valentin Giurcă. Acesta a adăugat că a acceptat aşa-zisele tratamente naturiste după ce s-a consultat cu medicii care îngrijesc bătrânii.

O fetiţă de un an şi zece luni a murit după ce ar fi fost hrănită doar cu lapte şi ceai

Întrebat dacă ştie că aceste tratamente încă nu sunt acreditate, Adela Rudăreanu, medic în cadrul azilului, a declarat: „Ba da. De asta am şi tatonat terenul şi, văzând totuşi că, după primele aplicări rezultatul a fost bun, am continuat”.

Fostul inginer chimist e gata să garanteze pentru remediile sale: „Experimentele făcute aici la căminul pentru persoane vârstince au fost excelente, ceea ce mă bucură şi vreau să profite de acest lucru şi alţii care sunt bolnavi”.

Cazul a fost ignorat până acum de autorităţi, pentru că nimeni nu a făcut nicio plângere.