Caz halucinant petrecut în România. Un medic infectat cu COVID a fost pus în izolare imediat după ce a vorbit cu un italian

Medicul Ioan Cordoş, managerul Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” din București și șeful clinicii de chirurgie toracică din acest institut, a vorbit despre noul coronavirus, spaima creată în jurul pandemiei, dezvăluind totodată și culisele unui caz incredibil.

21 iul. 2020, 19:17
Caz halucinant petrecut în România. Un  medic infectat cu COVID a fost pus în izolare imediat după ce a vorbit cu un italian

„Dacă nu avem probleme, dar vrem să le creăm, se vor găsi suficienți care să ni le creeze din ce în ce mai mult”, este de păreree medicul Ioan Cordoş. Acesta a făcut o precizare şi despre distanțarea socială, spuinând că „distanțarea socială o faci atunci când există o societate pe clase și așa mai departe”.

Citeşte şi O mamă trăieşte drama vieţii ei! Ambii ei copii au murit de COVID: „A pierdut un rinichi. I-au cedat organele, unul după altul”

Ulterior, medicul Cordoş a vorbit despre un caz incredibil. „Am avut un exemplu ca să spun așa… hilar. Pacientul, chiar medic fiind, nu a fost chiar așa de grav, nu a fost nicio boală până la urmă, dar a fost izolat. A afirmat că a stat de vorbă cu un cetățean italian. În momentul acela, l-au băgat singur în salon. Nici apă să-i dea. Deci nu știu dacă mă înțelegeți”, a spus doctorul. „S-a întâmplat așa ceva?!„, a intervenit imediat moderatorul de la Antena 3.

Spaima creată… Era colegul nostru! Nu a fost nimic! Italianul nu fusese în Italia de șase ani! El a spus că a stat de vorbă cu un cetățean italian, nimeni nu a așteptat să spună toată povestea până la capăt„, a adăugat doctorul Cordoş.