O mamă trăieşte drama vieţii ei! Ambii ei copii au murit de COVID: „A pierdut un rinichi. I-au cedat organele, unul după altul”

O mamă din Florida a pierdut doi opii din cauza coronavirusului în doar 11 zile. Monete Hicks a povestit pentru CNN momentele cumplite prin care a trecut de când s-a întâmplat tragedia. 

RomaniaTV.net
21 iul. 2020, 17:30
O mamă trăieşte drama vieţii ei! Ambii ei copii au murit de COVID: „A pierdut un rinichi. I-au cedat organele, unul după altul”

Fiul lui Hicks, Byron, și fiica ei Mychaela, aveau probleme de sănătate, dar se simțeau bine și stăteau mai mult în casă. Apoi au făcut o excursie la Orlando chiar înainte de a se îmbolnăvi, a spus Hicks.

Starea lui Byron, în vârstă de 20 de ani, s-a înrăutățit brusc într-o dimineață de sâmbătă, la sfârșitul lunii iunie, când a început să aibă probleme cu respirația. A fost dus la spital, dar medicii nu l-au putut salva. A murit după câteva ore, a povestit Hicks.

Mychaela, de 23 de ani, a început să se simtă rău după câteva zile și a insistat ca mama ei să o ducă la spital.

Citeşte şi: STUDIU. Pandemia COVID-19 va continua mulţi ani şi un vaccin nu o va elimina

„Avea dureri de cap, febră”, a spus Hicks. Apoi, starea tinerei s-a agravat. „A pierdut un rinichi, ficatul a început să cedeze. I-au cedat organele, unul după altul”, a adăugat ea.

Copii „sunt inima mea și vor fi întotdeauna inima mea”, a mai spus Hicks.

Byron iubea jocurile video și își iubea familia, a spus verișoarea sa, Darisha Scott. Era „foarte amuzant, era glumețul familiei”, a adăugat ea. Mychaela „a fost lumina familiei, zâmbetul ei lumina toată casa, a spus Scott.

Hicks și Scott le cer acum altor persoane să ia coronavirusul în serios. „Este real, este acolo”, a spus Hicks.

Citeşte şi: O româncă de doar OPT ani a fost infectată cu coronavirus în Grecia. Minora se află în izolare

„Nu este o glumă. Nu este un joc, nu este un lucru inventat de guvern. Purtați mască, spălați-vă pe mâini, păstrați distanța și nu ieșiți decât dacă într-adevăr e nevoie, mai ales aici, în Florida”, a spus ea.

„Nimeni nu ar trebui să treacă prin această durere, mătușa mea nu ar trebui să simtă această durere”, a adăugat Scott.