Caz incredibil: Detectivul şi suspectul împuşcaţi mortal chiar în sediul poliţiei

Doi oameni au murit după ce mai multe focuri de armă au fost trase în clădirea poliţiei din oraşul Jackson din statul american Mississippi.

05 apr. 2013, 05:49

Autorităţile au deschis o anchetă pentru a stabili ce s-a întâmplat în camera de interogatoriu. Nimeni nu îşi explică cum de poliţistul şi suspectul şi-au pierdut viaţa. Oraşul Jackson este capitala statului american Mississippi şi are o populaţie de 175 de mii de locuitori.

Victimele au fost un detectiv şi un bărbat suspectat de crimă.”Când am ajuns la faţa locului am descoperit că suspectul era mort şi că ofiţerul de poliţie era de asemenea mort. Acestea sunt toate informaţiile pe care le avem în acest moment”, a declarat Rebecca Coleman, şeful poliţiei din Jackson.

Departamentul Poliţiei din Mississippi nu a dat detalii despre cum s-au produs împuşcăturile în sediul poliţiei, dar a precizat că totul s-a petrecut în jurul orei 17:30.

Suspectul de crimă era Jeremy Powell, un bărbat de 23 de ani. El era bănuit că ucisese un bărbat de 20 de ani, pe Christopher Alexander, care fusese găsit înjunghiat, luni, potrivit wdam.com. 

Victima lui Powell era detectivul Eric Smith, specializat în omoruri, care a lăsat în urma sa o soţie şi doi copii. Soţia lui este, de asemenea, ofiţer de poliţie, mai precizează wdam.com.