CAZ INCREDIBIL în Arad. O tânără a născut stând în picioare în staţia de tramvai

O tânără de 25 de ani din Arad a intrat în travaliu şi a născut într-o staţie de tramvai. Ea a adus pe lume un băiețel, fără a beneficia de asistență medicală.

17 feb. 2016, 14:35
CAZ INCREDIBIL în Arad. O tânără a născut stând în picioare în staţia de tramvai

Fata de 25 de ani a născut, miercuri, în public, în staţia de tramvai de la Teatru, din Arad. Ea a adus pe lume un băiețel, potrivit aradon.ro. La momentul sosirii echipajului medical, „pacienta se afla în picioare, sprijinită de balustrada staţiei de tramvai. Născută fiind. Copilul se afla în pantaloni. S-a procedat la scoaterea copilului, la eliberarea căilor respiratorii, pentru că era cianotic. Au fost puşi pe targă imediat, duşi la maşină şi apoi, mai departe, transportaţi la spital, în bune condiţii amândoi – atât mama, cât şi copilul„, a declarat dr. Raveca Maria Nicoară, manager al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Arad.

Odată ajunşi la Maternitate, femeia de 25 de ani şi bebeluşul ei au fost supuşi investigaţiilor medicale.

În urma evaluării efectuate de către medicul neonatolog, s-a constatat că bebeluşul este un prematur de 35 de săptămâni, fiind un nou-născut cu risc, adică ar putea face complicaţii„, a precizat dr. Monica Puticiu, director medical al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad.

Citeşte şi O femeie aflată în comă după un accident rutier a dat naştere unui bebeluş perfect sănătos