Caz incredibil în Capitală! Patru poliţişti falşi prinşi în flagrant când încercau să tâlhărească o persoană

Patru bărbaţi au fost prinşi în flagrant duminică, 19 ianuarie, de către poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale, în timp ce se dădeau drept poliţişti şi tâlhăreau un cetăţean italian. Metoda folosită de escroci poartă numele "Maradona".  

RomaniaTV.net
20 ian. 2020, 07:56
Caz incredibil în Capitală! Patru poliţişti falşi prinşi în flagrant când încercau să tâlhărească o persoană
Indivizii erau cunoscuţi cu antecedente penale şi erau filaţi de poliţişti de mai multă vreme. Bărbaţii s-au dat drept poliţişti şi au determinat un cetăţean italian să le dea documentele şi banii pe care îi avea asupra sa, moment în care au încercat să sustragă o parte din bani. Nu au mai apucat pentru că poliţiştii reali de data aceasta, au acţionat în forţă şi i-au imobilizat şi încătuşat pe cei patru indivizi.

„În data de 19 ianuarie 2020, poliţişti ai Serviciului Investigaţii Criminale din Poliţia Sectorului 1 au prins în flagrant 4 bărbaţi, care prin uzurparea de calităţi oficiale  au determinat un bărbat, cetăţean italian, să le înmâneze documentele şi banii pe care ii avea asupra sa, moment în care ar fi încercat să sustragă parte din suma deţinută. Au fost imobilizaţi şi conduşi la subunitatea de poliţie pentru audieri”, anunţă Poliţia Capitalei.

Bărbaţii sunt cercetaţi în patru dosare penale şi au fost reţinuţi pentru înşelăciune şi uzurpare de calităţi oficiale. În cursul zilei de astăzi, 20 ianuarie, urmează să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.