Caz INCREDIBIL în Constanţa. Un bărbat înecat, găsit cu ajutorul unei clarvăzătoare VIDEO

Un bărbat din Constanţa a fost găsit înecat în portul Tomis după ce o clarvăzătoare a prezis locul unde se află trupul acestuia. Fiica bărbatului a apelat la clarvăzătoare, după ce şi-a căutat disperată tatăl timp de două zile, informează România TV. Femeia susţine că tatăl ei a fost ucis.

27 ian. 2015, 15:14
Caz INCREDIBIL în Constanţa. Un bărbat înecat, găsit cu ajutorul unei clarvăzătoare VIDEO

Drama femeii a început sâmbătă, când a realizat că tatăl ei întârzie prea mult de la serviciu. I-a sunat pe colegii acestuia şi a aflat că nu a ajuns la hotelul de lângă port, unde lucra. După două zile de căutări zadarnice, a mers la o clarvăzătoare. Aceasta i-a spus că îl va găsi într-o apă mare.

Familia bărbatului exclude varianta sinuciderii.

Citeşte şi O nouă descoperire macabră în râul Someş

Era un om sănătos, fericit, era proaspăt bunic, îşi făcuse listă la începutul anului cu ce vrea să facă. A plecat la hotel să muncească şi credem că cineva i-a dat cu ceva în cap şi l-a aruncat în apă să îi ia banii„, a spus fiica bărbatului.

Poliţia va continua cercetările pentru a stabili dacă bărbatul a fost tâlhărit şi împins în apă.

La faţa locului s-au deplasat două autospeciale de pompieri din cadrul ISU Dobrogea Constanţa, au ridicat persoana în cauză şi au predat-o autorităţilor pentru continuarea cercetărilor„, au declarat reprezentanţii Poliţiei.

Citeşte şi Descoperire macabră în staţiunea Mamaia: Cadavrul unui student, găsit în mare