Descoperire macabră în staţiunea Mamaia: Cadavrul unui student, găsit în mare

Cadavrul unui tânăr a fost descoperit luni dimineaţă, în staţiunea Mamaia, la 15 metri depărtare de mal. Scafandrii urmează să recupereze cadavrul din valurile mării. Oamenii legii au declanşat o anchetă în acest caz, urmând să stabilească identitatea, dar şi cauza morţii.

12 ian. 2015, 09:05
Descoperire macabră în staţiunea Mamaia: Cadavrul unui student, găsit în mare

Oamenii legii au stabilit că trupul neînsufleţit este cel al studentului Alexandru Efsei care în urmă cu câteva zile a ameninţat că se sinucide din cauza unei decepţii în dragoste. Tânărul era student în anul III în cadrul Academiei Navale Mircea cel Bătrân din Constanţa. Hainele şi telefonul tânărului au fost găsite pe plajă, în zona hotelului Malibu, însă trupul bărbatului a fost recuperat abia azi din valurile reci ale mării.

SINUCIGAŞ din dragoste. Un tânăr din Constanţa, căutat după ce s-a aruncat în mare VIDEO

Un martor a precizat imediat că a găsit, în zonă, o pereche de pantofi sport şi o sticlă cu vin, născându-se imediat ipoteza că ar fi vorba despre altcineva, ci nu tânărul care a anunţat că se sinucide încă din seara de miercuri. La scurt timp a fost dat deznodământul: cadavrul îi aparţine lui Alexandru Efsei. Hainele, respectiv o geacă, şi telefonul mobil au fost găsite încă din dimineaţa de joi, pe digul din zona hotelului Parc. Trupul neînsufleţit a fost depus la morgă, în vederea efectuării necropsiei. Reamintim că hainele unui tânăr din Tulcea, Alexandru Efsei, student în anul III la Academia Navală Mircea cel Bătrân din Constanţa, au fost găsite la baza unui dig, între hotel Malibu şi Parc, de la intrare în Mamaia, în dimineaţa de joi, 8 ianuarie. Din câte se pare, acesta ar fi vrut să se sinucidă, scrie replicaonline.ro.