Caz incredibil în Mehedinţi! Două copile au fost vândute de familie pentru nişte monede de aur

Caz revoltător în judeţul Mehedinţi! O femeie e acuzată că şi-a vândut nepoatele minore pe monede de aur. Acestea au fost obligate să se căsătorească.

05 nov. 2021, 10:20
Caz incredibil în Mehedinţi! Două copile au fost vândute de familie pentru nişte monede de aur

O femeie e acuzată că şi-a vândut nepoatele minore pe monede de aur. Acestea au fost obligate să se căsătorească.

Fetele de 12, respectiv 9 ani, erau în grija mătușii, pentru că mama lor are un handicap și nu le poate oferi sprijin. Una dintre fete ar fi fost trimisă la o familie din Dolj, iar cealaltă în Gorj.

Tinerele ar fi dispărut de acasă şi lumea a început să pună întrebări. Femeia le-a spus vecinilor că fetele au plecat în vizită la rude. Autorităţile au intervenit şi au descoperit că femeia le-a vândut pe fete pentru doi galbeni, viitorilor soți ai minorelor, la rândul lor, minori.

Conform reprezentanților Direcției pentru Protecția Copilului din județ, fata cea mare le-ar fi povestit că a fost abuzată fizic.

Acum, cele două minore vor rămâne în grija statului, sub observare de specialitate, pentru a putea trece peste această traumă.

Citeşte şi Medicul din Mehedinţi care practica „vaccinarea la chiuvetă”, arestat preventiv

Citeşte şi Tatăl biologic al fetei omorâte în Arad rupe tăcerea: Nu e prima dată când au ars copiii. Antonia a mai stat în spital!