Tatăl biologic al fetei omorâte în Arad rupe tăcerea: Nu e prima dată când au ars copiii. Antonia a mai stat în spital!

Tatăl natural al fetiței tranșate lângă un cimitir din Arad vine cu declarații șocante. Bărbatul a aflat din presă că fiica lui a avut parte de un sfârșit tragic.

03 nov. 2021, 08:17
Tatăl biologic al fetei omorâte în Arad rupe tăcerea: Nu e prima dată când au ars copiii. Antonia a mai stat în spital!

Tatăl biologic al fetei omorâte în Arad rupe tăcerea. Omul e plecat la muncă în Olanda și e într-o stare totală de șoc după ce a auzit de tragedia care i-a răpit copilul. Acesta spune că va veni acasă pentru a-și salva măcar băiatul, acesta mai având un copil cu fosta parteneră.

Tatăl biologic al fetei omorâte în Arad rupe tăcerea: Nu e prima dată când au ars copiii. Antonia a mai stat în spital!

„Nici nu știu ce să mai spun – sunt copleșit de durere. Până la ora actuală nu am vorbit cu nimeni. Sunt în șoc, nu știu nimic. Nici nu știu ce să explic sau să spun. Nu am sunat încă autoritățile pentru că nu știu încă ce să întreb. Am auzit atât de multe încât nici aer nu mai am”, a spus Daniel Oancea, tatăl biologic al fetiței.

Întrebat de relația pe care o avea micuța cu mama ei și concubinul acesteia, Daniel Oancea a răspuns că din câte știa el copiii erau tratați bine, însă a existat la un moment dat un incident.

„Eu știu că ea avea grijă foarte bine de copii, de aia și când ne-am despărțit pe 30 decembrie anul trecut a plecat în România cu copiii și am crezut că sunt pe mâini bune. Apoi, ea s-a cuplat cu un alt băiat, nu știu, nu-l cunosc.

Am avut o problemă cu ea anul trecut. A ars copiii și… Când a fost cu acest domn în Paris. Fata a stat 12 zile în spital în Paris. Anul trecut când ne-am despărțit, ea a cunoscut un baiat. A venit, a luat-o din România și a plecat cu copiii și după trei luni de zile am aprobat ca să poată să plece cu copiii din țară ca să se ducă la noua ei iubire.

Și a plecat in septembrie și în noiembrie m-a sunat că s-au accidentat fata cu baiatul, că s-au ars, mâncarea cu cartofi a căzut peste ei, iar eu am plecat din Olanda în Paris și mi-am luat copilul acasă, apoi m-am dus și am luat-o și pe ea, pe fată, din spital„, a explicat bărbatul.

Citește și: Noi detalii ŞOCANTE despre uciderea fetiţei de 4 ani, din Arad: După ce a omorât-o, tatăl vitreg a stropit-o cu acetonă şi i-a dat foc. Martor a fost fratele fetei, în vârsta de 3 ani. Criminalul a fost arestat