Accident neobişnuit în Bucureşti. O maşină era să cadă de pe Podul Basarab

Accident bizarpe Podul Basarab. Un șofer a derapat și a ajuns pe linia tramvaiului 1. În urma impactului, mașina a spulberat și 10 metri din gardul de fier, iar șoferul a fugit de la locul faptei. În urma căutărilor, polițiștii de la Brigada Rutieră au reușit să-l găsească șoferul fugar. Acesta era băut.

14 ian. 2021, 08:42
Accident neobişnuit în Bucureşti. O maşină era să cadă de pe Podul Basarab

S-a dat alerta miercuri seara, după ce o maşină era să cadă de pe Podul Basarab. Autoturismul a blocat mai multe ore circulaţia tramvaiului 1.

Polițiștii au găsit la fața locului doar pasagerul care se afla pe locul din dreapta. Acesta le-a spus agenților că șoferul care a provocat accidentul s-a dus să cumpere apă și nu s-a mai întors.

Citeşte şi: Un şofer băut a făcut ravagii în Constanţa. A lovit şapte maşini parcate

O maşină era să cadă de pe Podul Basarab. Amenda uriaşă, primită de şofer

Polițiștii de la Brigada Rutieră l-au găsit în cele din urmă pe șoferul fugar, care era în stare de ebrietate. După ce l-au verificat cu etilotestul, agenţii au stabilit că bărbatul avea o concentrație de 0,32 alcool pur în aerul expirat. În schimb, rezultatul testului la substanțele stupefiante a fost negativ.

Autoturismul a fost ridicat abia după două ore de încercări cu ajutorul unei macarale.

Potrivit Codului Rutier, Șoferul s-a ales cu suspendarea permisul de conducere pentru 3 luni și a primit o amendă de 1305 lei.

Citeşte şi: Trabantul pe care Simona Halep i l-a dăruit lui Ion Ţiriac, pus la loc de cinste, printre Ferrari și Lamborghini