Caz incredibil! Un bărbat a întreținut relații intime cu un cadavru, într-o gară

Un caz incredibil a avut loc în gara CFR din Vințu de Jos din Alba Iulia, unde un bărbat a întreținut relații intime cu un cadavru. Cazul a fost la scos la suprafață în urma unei trimiteri în judecată pentru profanare de cadavre sau morminte.

26 nov. 2020, 18:52
Caz incredibil! Un bărbat a întreținut relații intime cu un cadavru, într-o gară

Caz incredibil! Fapta a avut loc în urmă cu doi ani, în 2018, într-0 noapte, în inctina gării din Vințu de jos, Alba Iulia. Cazul nu a fost făcut public de către anchetatori până în momentul în care vinovatul nu a fost trimis în judecată, pe 25 noiembrie 2020.

Citește și: Tragedie în Giurgiu. Un polițist a fost găsit împușcat în cap, pe marginea drumului

Conform anchetatorilor, bărbatul, în data de 11 decembrie 2018 în jurul orei 19:00, se afla în sala de așteptare din stația CFR Vințu de Jos. Ulterior, până la sosirea echipajelor de poliție și a personalului medical, bărbatul a întreținut relații sexuale cu o persoană de sex masculin, care tocmai decedase.

Caz incredibil! ”Până la sosirea organelor de poliție și a personalului medical, inculpatul P.I. a întreţinut raporturi sexuale anale cu o persoană de sex masculin, care tocmai decedase din cauza unei insuficiențe cardio-respiratorii acute”, au transmis anchetatorii pentru alba24.ro.

Conform Codului Penal, bărbatul riscă între 6 luni și 3 ani de închisoare. Momentan, dosarul a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Alba Iulia, dar nu a primit un prim termen de judecată.

Grav accident auto în Alba. O persoană a decedat după ce un microbuz s-a răsturnat pe A1 VIDEO

O persoană a decedat şi o alta a fost rănită după ce un microbuz s-a răsturnat duminică pe A1, în zona Pianu, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba.

Grav accident de circulaţie în judeţul Alba. Potrivit reprezentanţilor ISU Alba, Garda de Intervenţie Sebeş, în cooperare cu Detaşamentul de Pompieri Orăştie, a intervenit pentru descarcerare şi acordare prim-ajutor la un accident rutier produs pe A1, eveniment în care a fost implicat un microbuz cu 7 pasageri.

În urma accidentului, o persoană a rămas încarcerată, iar o alta a fost asistată medical de echipajul SMURD. ”Din nefericire, victima încarcerată a suferit leziuni incompatibile cu viaţa, fiind declarată decedată”, au transmis cei de la ISU.