Tragedie în Giurgiu. Un polițist a fost găsit împușcat în cap, pe marginea drumului

Un agent de poliție din cadrul Postului de Poliție Găiseni a fost găsit decedat. Acesta era împușcat în zona capului cu armamantul din dotare, în autoturismul personal, în afara orelor de program.

26 nov. 2020, 16:46
Tragedie în Giurgiu. Un polițist a fost găsit împușcat în cap, pe marginea drumului

Tragedie în Giurgiu. Trupul polițistul a fost găsit în autoturismul, în afara orelor de program, cu o împușcătură în zona capului. Mașina a fost găsită la ieșire din satul Căscioarele, comuna Găiseni, spre autostrada A1.

Citește și: Aglomeraţie în drum spre munte. Mii de români au început deja minivacanţa de 1 decembrie

Poliția a fost sesizată în legătură cu evenimentul printr-un apel la 112, făcut de către un bărbat. Acesta a povestit oamenilor legii că la ieșirea din satul Căscioarele, comuna Găiseni, într-o mașină, se află o persoană plină de sânge.

Tragedie în Giurgiu. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției Nr. 3 Poliție Rurală Bolintin care, au constatat că pe D.C. 187, la ieșirea din localitatea Găiseni către Căscioarele, a fost identificat un autoturism în interiorul căruia se afla un bărbat care prezenta o plagă prin împușcare la nivelul capului.

Victima este un bărbat în vârstă de 29 de ani, care are funcția de ajutor șef post, la Postul de Poliție Găiseni, județul Giurgiu, acesta aflându-se în afara serviciului. Agentul de poliție a fost încadrat în MAI în anul 2017, din sursă externă, iar din punct de vedere psihologic, polițistul a fost evaluat la data de 26.07.2017.

Citește și: Diego Maradona, priveghi. Pelerinaj şi incidente violente la Casa Rosada, unde mii de argentinienii au venit să îşi ia rămas bun

La fața locului s-a deplasat o echipă operativă complexă, condusă de procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu, pentru a efectua cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs fapta.

Polițistul se afla în procedură de divorț și avea drept de port permanent al armamentului. Agentul de poliție, în vârstă de 29 de ani, a fost încadrat în MAI în anul 2017, din sursă externă.

Poliția a dechis dosar penal de moarte suspectă și iau în calcul faptul că bărbatul s-ar fi sinucis.