CAZ INCREDIBIL în Vaslui. O femeie, aflată pe lista de aşteptare de 14 ani, apare în acte că ar fi primit un rinichi

Primarul comunei vasluiene Șuletea, Ciprian Tamaș a declarat, luni, că a făcut mai multe sesizări la Guvern și Ministerul Sănătății, deoarece suspectează că o femeie dependentă de dializă și care se află pe o listă de așteptare de 14 ani în vederea unui transplant ar figura în acte că a primit un organ.

28 nov. 2016, 14:36
CAZ INCREDIBIL în Vaslui. O femeie, aflată pe lista de aşteptare de 14 ani, apare în acte că ar fi primit un rinichi

Femeia a fost invitată la Cluj, la o întâlnire cu mai multe persoane care au făcut transplanturi, pentru a povesti cum se simte cu noul organ, cu toate că ea nu a făcut operația.

Citește și ANT: De zece zile nu s-a mai făcut niciun transplant, fapt fără precedent. Afirmaţiile calomnioase duc la la creşterea mortalităţi

Aș vrea să se autosesizeze cei îndreptățiți să o facă! La noi, la Șuletea, avem o doamnă care face dializa încă din anul 2002! Este pusă în așteptare de 14 ani! Dar ce credeți, dragi prieteni? În 2014, primește o invitație de la Spitalul de Transplanturi din Cluj-Napoca, unde este rugată să se prezinte să povestească celor prezenți cum se simte cu noul rinichi! Vă dați seama că persoane gen Arșinel sau Socaciu au furat locul acestei doamne și au făcut transplantul pe actele dumneaei. Am trimis sesizare la Guvern, la Ministerul Sănătății, am vorbit și cu Arafat, erau consternați. M-au rugat să nu mai fac valuri, că se va rezolva cât de curând! Ca atare, pacienta de la noi a fost chemată imediat la Cluj, unde i s-au mai recoltat o serie de analize„, a postat primarul Ciprian Tamaș pe contul său de socializare.

Femeia respectivă nu a făcut operația de transplant, rămânând pe lista de așteptare.

Citește și Semnal de alarmă cu privire la situaţia transplantului de organe din România, într-un raport din 2014. Autorităţile l-au ignorat