Fetiţă de 11 ani violată de un criminal eliberat recent din închisoare. Judecătorii îl cercetează în libertate

Caz halucinant în judeţul Prahova. O fetiţă de 11 ani a fost violată de un bărbat care abia fusese eliberat din penitenciar. Culmea, agresorul fusese închis pentru viol şi crimă. A abuzat sexual o tânără de 19 ani după care a ucis-o. Şocant este însă că judecătorii l-au lăsat şi acum liber şi îl cercetează sub control judiciar.

11 iun. 2015, 10:39
Fetiţă de 11 ani violată de un criminal eliberat recent din închisoare. Judecătorii îl cercetează în libertate

Un caz şocant şi o decizie controversată a unui procuror au produs panică într-o comuna din Prahova. O fetiţă de 11 ani a fost atacată şi violată în drumul de la şcoală către casă, ziua în amiaza mare, de un bărbat în vârstă de 43 de ani. S-a întâmplat marţi, la prânz.

Bărbatul a fost eliberat de puţină vreme din închisoare, după ce, în urmă cu 18 ani, a fost condamnat pentru viol şi omor. A ucis cu sânge rece o tânără de 19 ani, de care şi-a bătut joc mai întâi. De data asta nu şi-a mai omorât victima. S-a speriat de doi cetăţeni care adunau pietre din gârlă, dar nu a ezitat să o avertizeze că, dacă spune ceva, se întoarce şi o omoară.

„I-a pus un fular pe gură şi a ameninţat-o că o omoară, aşa mi-a povestit. Era vânătă toată. Tremura. Nici nu m-a lăsat să sun la Poliţie. Mă omoară, mamaie, nu suna la Poliţie! te rog! aşa striga”, a povestit bunica victimei, potrivit observatorulph.ro.

Fetiţa nu-şi revenise după moartea tatălui, de acum două săptămâni, când acesta a ales să-şi pună capăt zilelor aruncându-se într-o fântână.

Sorin Stanciu a fost reţinut de poliţişti. Marţi seară a plecat în cătuşe de acasă, dar Gheorghe Graure, prim procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpina, a decis să nu îi dea mandat de arestare, ci control judiciar.

Citeşte şi: Tânără VIOLATĂ timp de PATRU ORE de ŞAPTE ROMÂNI. Totul a fost filmat cu un telefon mobil