Caz MACABRU. Au început să-i putrezească ORGANELE GENITALE după ce le-a injectat cu drogul krokodil

Drogul krokodil, originar din Rusia, împrăştie moartea şi America de Nord. O adolescentă mexicană a ajuns la spital cu oragnele sexuale în putrefacţie, după ce şi-a injectat timp de două luni drogul krokodil în zona respectivă.

07 dec. 2013, 15:25

Krokodil, drogul originar din Rusia, ieftin şi usor de „preparat acasă” şi despre care se spune că este ultimul drum spre moarte al tinerilor, a început să facă ravagii şi în America de Nord, iar în mexic medicii au descoperit un caz de-a dreptul macabru.

Potrivit lui José Sotero Ruiz Hernández, un oficial al Institutului Naţional Mexican al Migraţiei, o adolescentă în vârstă de 17 de ani din localitatea Puerto Vallarta s-a prezentat la spital cu răni în zona organelelor, acestea fiind cauzate de dependenţa fetei de drogul krokodil.

Nu era vorba de vreo boală cu transmitere sexuală. Tânăra şi-a injectat în ultimele două luni krokodil în organele genitale, iar drogul i-a provocat o infecţie astfel că organele sale genitale au început să putrezească„. Tânăra le-a spus autorităţilor că a cumpărat drogul de la vânzători stradali, Hernandez adaugând ca astfel de cazuri au fost raportate şi în capitala Mexico City.

Citeşte şi Drogul KROKODIL, ultimul drum spre MOARTE al tinerilor americani săraci, te face să PUTREZEŞTI DE VIU

Krokodil este un drog cu efecte similare heroinei, care se fabrică din pastile de codeină zdrobite, combinate cu produse chimice de uz casnic. Este mult mai ieftin decât heroina şi de zece ori mai puternic. Astfel, fiind foarte puternic, distruge ţesuturile, fapt care duce la putrezirea cărnii.

În cele ce urmează vă prezentăm o galerie înfricoşătoare a efectelor consumului de droguri, realizată de Huffington Post