Drogul KROKODIL, ultimul drum spre MOARTE al tinerilor americani săraci, te face să PUTREZEŞTI DE VIU

Drogul originar din Rusia, care este ieftin şi uşor de "preparat acasă", a fost identificat luna trecută în Statele Unite, în Phoenix. Simptomele provocate de folosirea acestuia sunt asemănătoare cangrenei, cu răni deschise, nevindecabile, care, în cazuri grave, duc la descărnare.

RomaniaTV.net
06 nov. 2013, 14:14

Noul drog sintetic are efecte devastoare, asupra consumatorilor. Despre existenţa drogului ucigaş în Statele Unite s-a aflat întâmpător, luna trecută, când la un medic specialist din Phoenix, statul Arizona au ajuns unii dintre consumatori. Drogul, similar heroinei, îi adusese pe cei doi tineri într-un hal de nedescris. Pe membre, aveau plăgi deschise, ca o cangrenă, iar pielea din zona acestora era uscată, moartă… În scurt timp, medici din Oklahoma şi Illinois s-au confruntat cu cazuri similare, iar această tendinţă pare a fi în creştere.

Krokodil este un drog supranumit „heroina de casă”. În termeni medicali, drogul este „desomorfină” şi este mai ieftin de produs şi de achiziţionat de pe piaţă decât heroina. Se poate prepara acasă din substanţe comune, cum ar fi benzina sau codeina şi produce efecte mult mai puternice decât heroina.

Citeşte şi Tunel pentru droguri construit pe sub graniţa americano-mexicană VIDEO

Diferenţa majoră dintre krokodil şi heroină este aceea că primul are efecte devastatoare asupra organismului, „mâncând” pur şi simplu pielea consumatorilor şi provocând răni adânci în carne, până la os.

Preparat greşit şi administrat incorect, riscul decesului creşte semnificativ. Totuşi, la ora actuală, pare a fi tentaţia irezistibilă a tot mai multor tineri americani din mediile sărace să consume acest drog, deoarece alternativele clasice sunt prea scumpe pentru ei, au explicat specialiştii.