CAZ MEDICAL ŞOCANT. A rămas fără picioare şi degete de la mâini

O femeie din Marea Britanie, mamă a doi copii, a ajuns în stare gravă la spital, chiar în Ajunul Crăciunului, după ce a fost diagnosticată cu pneumonie. Mai mult, medicii au fost obligaţi să îi amputeze picioarele şi degete de la mâini.

22 ian. 2015, 13:32

Tracy Ralph, de 34 de ani, se pregătea pentru un maraton, fiind o atletă desăvârşită, însă la scurt timp nu a mai putut să respire și a ajuns de urgență la Spitalul Southend, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi A ajuns de urgenţă la spital după ce a simţit că se sufocă fără să ştie de ce. Ce i-au găsit medicii în GÂT

Pacienta a fost diagnosticată cu pneumonie, ca apoi să fie pusă într-o comă indusă. Organele acesteia au cedat rând pe rând, iar starea ei a început să se înrăutățească, având complicaţii precum meningita, cheaguri de sânge și sângerare la nivelul creierului şi insuficiența mai multor oragne vitale. Cu toate acestea, soțul ei, Brad, de 37 de ani, a fost alături de ea pe tot parcursul calvarului.

 

Am trăit prin ea, dar a fost o experiență în afară corpului meu. Am fost aprope de a o pierde înainte de a fi transferată la Londra, medicii au spus că nu se mai poate face nimic, la un moment dat„, a explicat Brad.

În prezent, familia şi prietenii încearcă să strângă bani pentru a o ajuta să se reabiliteze şi să îşi poată achiziţiona proteze atunci când va ieşi din spital.