Caz NĂUCITOR în Bistriţa Năsăud. Un bărbat a murit după ce a fost ÎMBĂLSĂMAT DE VIU de familie

Un caz fără precedent a ajuns în atenţia autorităţilor din Bistriţa Năsăud. Un bărbat din localitatea Anieş a murit după ce a fost îmbălsămat de viu de familia sa, care l-a crezut decedat.

RomaniaTV.net
30 ian. 2014, 20:25
Caz NĂUCITOR în Bistriţa Năsăud. Un bărbat a murit după ce a fost ÎMBĂLSĂMAT DE VIU de familie

Bărbatul în vârstă de 58 de ani a fost găsit decedat de medicii de pe ambulanţă, alertaţi de rudele victimei. După ce au analizat cazul, aceştia au catalogat moartea drept suspectă şi au alertat poliţia. Tot iureşul s-a creat, scrie bistriteanul.ro, după ce bărbatul şi-a pierdut cunoştinţa, iar rudele l-au crezut mort şi au demarat rapid procesul de îmbălsămare, băgându-i pe gât ghemotoace de vată îmbibate cu formol.

Surpriză, însă! În timp ce rudele îl îmbălsămau cu spor, bărbatul s-a trezit din morţi, trăgându-le, cum era de aşteptat, o sperietură zdravănă. Degeaba au încercat, însă, oamenii să-i extragă din gât vata, omul murind, de data asta de-a binelea, la scurt timp.

Incidentul s-a petrecut pe 23 ianuarie, dar autorităţie au ţinut secret cazul, pentru a nu dăuna anchetei.

Acum, procurorii aşteaptă rezultatele necropsiei, pentru a stabili, coroborând apoi toate datele, cine se face vinovat de cele întâmplate. În cauză a fost deschis dosar penal.


loading...