Caz neobişnuit în Galaţi. Un bărbat a murit după ce s-a infectat cu noul coronavirus şi cu meningită West Nile

Un bărbat din Galaţi a murit, după ce a fost răpus de noul coronavirus, dar şi de meningită cu virus West Nile. El a fost diagnosticat cu COVID-19 la Spitalul Judeţean Buzău şi a decedat la Spitalul "Victor Babeş" din Capitală, unde a fost transferat, în stare gravă.

RomaniaTV.net
03 sept. 2020, 16:35
Caz neobişnuit în Galaţi. Un bărbat a murit după ce s-a infectat cu noul coronavirus şi cu meningită West Nile

Gălăţeanul, în vârstă de 49 de ani, a fost adus la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Buzău, cu suspiciune de encefalită. Bărbatul a fost testat fost testat şi diagnosticat cu meningoencefalită cu virus West Nile. Ulterior, i s-a făcut test şi pentru coronavirus, care de asemenea a ieşit pozitiv.

Care e ţara în care au fost înregistrate peste 83.000 de cazuri de coronavirus în doar o singură zi

Starea de sănătate a bărbatului s-a agravat, motiv pentru care medicii au decis să-l transfere la Spitalul „Victor Babeş” din Bucureşti, acolo unde gălăţeanul a murit.

Bărbatului i s-a făcut rău în timp ce cosea

Surse medicale au precizat că bărbatul are o locuinţă în judeţul Alba. În timp ce cosea, i s-a făcut rău şi a cerut ajutorul fiilor săi pentru a-l duce acasă, la Galaţi.

Pe drum, în judeţul Buzău, bărbatului de 49 de ani i s-a făcut şi mai rău, iar rudele au chemat ambulanţa. Gălăţeanul a fost transportat la UPU a Spitalului Judeţean Buzău, cu suspiciunea de accident vascular cerebral.

La Spitalul Judeţean Buzău, bărbatului i s-a stabilit diagnosticul de meningită cu West Nile, virus transmis de ţânţar, ulterior constatându-se că avea şi infecţie cu coronavirus.

BILANŢ CORONAVIRUS 3 SEPTEMBRIE 2020: 1365 de cazuri noi, 44 de decese şi 24.000 de teste