Caz real: Mort pentru 48 de minute, un preot susţine ca Dumnezeu este femeie

Un preot catolic din Massachussetts a fost declarat, oficial, mort mai mult de 48 de minute inainte ca medicii sa-i poata reporni, miraculos, inima. Odata reintors printre cei vii barbatul a facut o dezvaluire ce ar putea schimba tot ce s-a crezut pana acum.

02 feb. 2016, 06:26
Caz real: Mort pentru 48 de minute, un preot susţine ca Dumnezeu este femeie

Clericul de 71 de ani, Parintele John Micheal O’neal sustine ca a fost in rai unde l-a intalnit pe Dumnezeu, pe care il descrie drept o figura materna calda si mangaitoare.

Preotul a fost adus de urgenta la spital pe 29 ianuarie dupa ce a suferit un atac de cord, insa a fost declarat clinic mort la scurt timp dupa ce a fost preluat de medici.

Cu ajutorul supercomputerului LUCAS 2, ce a permis irigarea cu sange a creierului, doctorii de la Massachusetts General Hospital au reusit sa deblocheze arterele vitale, iar inima preotului a inceput din nou sa bata.

Medicii s-au temut ca barbatul ar putea avea creierul afectat in urma incidentului, insa el s-a trezit dupa 48 de minute si parea perfect recuperat.

Preotul a marturisit ca a avut amintiri vii cu ce s-a intamplat in timp ce era mort. El a descris o experienta stranie in timpul in care sufletul sau parasise corpul, a simtit un sentiment intens de dragoste neconditionata si acceptare in timp ce era inconjurat de o lumina coplesitoare.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.