Caz revoltător în Brăila! Fetiţă de 13 ani, violată de tatăl vitreg timp de ani de zile

Un bărbat de 29 de ani, din Brăila, a fost arestat pentru 30 de zile, fiind acuzat de viol. Se pare că acesta și-a obligat fiica vitregă, în vârstă de 13 ani, să întrețină relații sexuale cu el.

RomaniaTV.net
09 sept. 2020, 10:32
Caz revoltător în Brăila! Fetiţă de 13 ani, violată de tatăl vitreg timp de ani de zile

Pentru a o face să cedeze, bărbatul o amenința cu moartea.

Acuzatul locuia în domiciliul concubinei lui din localitatea Bordei Verde, din Brăila. Potrivit anchetatorilor, bărbatul a violat-o pe fată timp de aproape doi ani de zile.

Ce spun oamenii legii

“Din probatoriul administrat în cauză, până la acest moment al urmăririi penale, a rezultat faptul că, începând cu anul 2018, până în data de 2 septembrie 2020, prin exercitarea de acte de violenţă şi ameninţări cu săvârşirea infracţiunii de omor, a întreţinut în mod repetat acte sexuale normale şi orale cu persoana vătămată F.E., în vârstă de 13 ani, fiica din altă căsătorie a concubinei sale. Inculpatul locuia împreună cu aceasta şi se comporta ca un veritabil părinte, minora aflându-se în grija şi ocrotirea acestuia”, a precizat procurorul de caz.

Judecătoria Făurei a admis solicitarea procurorilor, pe 7 septembrie, dispunând arestarea preventivă a bărbatului pentru 30 de zile.