Caz revoltător în Cluj! Fetiță de șase ani, violată de unchiul ei de 18 ani

Incident revoltător într-o localitate din Cluj! O fetiță de șase ani a fost abuzată sexual de un tânăr de 18 ani, care îi este unchi.

20 ian. 2021, 18:27
Caz revoltător în Cluj! Fetiță de șase ani, violată de unchiul ei de 18 ani

S-a întâmplat în comuna Buza, aflată la 70 de kilometri de Cluj-Napoca. Tânărul de 18 ani este chiar fratele mamei copilei și stă în aceeași localitate cu ei.

Anchetatorii au dezvăluit că tânărul a ademenit-o pe micuță să îl însoțească la fântână, imediat după lăsarea întunericului. Fetița a trecut printr-o experiență îngrozitoare, potrivit știrileprotv.

Tremurând de frig şi speriată, a reușit, în cele din urmă, să ajungă acasă. Mama copilei și-a dat imediat seama că ceva nu era în neregulă și în acest fel a aflat că a fost abuzată sexual. În miez de noapte, femeia a sunat disperată la poliţie.

Tânărul agresor a fost ridicat și reținut pentru 24 de ore. Urmează să fie prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă pentru viol.

Alt incident revoltător în Cluj

Un alt caz cutremurător s-a petrecut tot în Cluj, în urmă cu câteva zile.

O adolescentă de 15 ani a fost răpită de pe o stradă din centrul oraşului şi urcată cu forţa într-o maşină. Zeci de oameni au asistat la incident, însă nimeni nu a reacţionat.

Imagini incredibile cu adolescentă răpită în Cluj au fost surprinse de camerele de supraveghere instalate pe stradă. S-a întâmplat chiar în centrul oraşului, în apropierea unei staţii de autobuz în care se aflau zeci de oameni.

Poliţiştii din Cluj au reţinut pentru 24 de ore trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 25 şi 34 de ani. Aceştia sunt vizaţi într-un dosar penal întocmit pentru săvârşirea infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal, scrie Monitorul de Cluj.

Potrivit anchetatorilor, un tânăr de 25 de ani din Lugoj, judeţul Timiş, ar fi forţat-o pe fata de 15 ani din comuna Baciu din Cluj să se urce în maşina sa, care a fost surprinsă în imagini de camerele de supraveghere.