Caz revoltător în Neamţ. Un pensionar a violat fetiţa de 10 ani a unor vecini. Victima, integrată de urgenţă într-un program psihologic

Situaţie revoltătoare în judeţul Neamţ. Un pensionar a fost arestat după ce ar fi violat fetiţa unor vecini. Bărbatul de 61 de ani din satul Cuejdi a violat de mai multe ori o fetiţă de doar 10 ani.

RomaniaTV.net
11 nov. 2020, 19:44
Caz revoltător în Neamţ. Un pensionar a violat fetiţa de 10 ani a unor vecini. Victima, integrată de urgenţă într-un program psihologic

Forţele de ordine au intervenit de urgenţă, iar inculpatul a fost arestat pentru 30 de zile și cercetat pentru viol. Anchetatorii au stabilit că, în perioada 2019-2020, profitând de vârsta victimei şi de situaţia materială precară a familiei, individul a ademenit-o cu bani pentru a întreține cu ea relații sexuale.

„Cazul fetiţei în vârstă de 10 ani se află în atenţia colegilor noştri de la serviciul abuzuri. Copila a fost inclusă într-un program de consigliere psihologică”, spune DGASPC Neamţ.

Protecția Copilului a preluat cazul și a început ședințe de terapie psihologică pentru a o ajuta pe copilă să treacă peste aceasta traumă. Copilul a rămas în familie.

„De ce şi-a bătut joc de faţă? El are 62 de ani. Nesimţire curată, asta este. Cum să faci aşa ceva? De ar sta 10 ani, poate şi mai mult, în puşcărie”, a spus o vecină pentru stirileprotv.ro.