Caz revoltător în Teleorman! Asistent medical de pe ambulanţă, acuzat că abuzat o fată de 17 ani

Un asistent medical de la Serviciul de Ambulanță Teleorman este acuzat că a agresat sexual o fată de 17 ani din comuna Pietroşani. Mama minorei îl acuză pe bărbat că ar fi dezbrăcat-o pe fiica ei și nu ar fi procedat corespunzător la acordarea de îngrijiri medicale.

21 feb. 2023, 09:48
Caz revoltător în Teleorman! Asistent medical de pe ambulanţă, acuzat că abuzat o fată de 17 ani

O femeie din Teleorman acuză un asistent medical de pe ambulanță că ar fi dezbrăcat-o pe fiica ei de 17 ani, nefiind o procedură necesară în cazul problemei sale de sănătate.

Ambulanțierul, acuzat că a dezbrăcat și pipăit o minoră din comuna Pietroşani, județul Teleorman

Citiți și: România, ţara maidanezilor. Un copil de 13 ani, pe moped, atacat de o haită de câini în Teleorman. Minorul, transportat la spital

Mama fetei sunase la 112 pentru că avea simptome de răceală și reclamă că asistentul a dezbrăcat-o pe fată şi a pipăit-o în zona intimă.

Femeia susține că fiica ei „a fost dezbrăcată de plăcere” de ambulanțierul sosit să îi acorde îngrijiri.

Incidentul a avut loc în comuna Pietroșani, în noaptea de 25 spre 26 ianuarie.

„La data de 27 ianuarie, poliţiştii din cadrul Secţiei nr.12 Poliţie Rurală Zimnicea au fost sesizaţi de către o femeie din comuna Pietroşani, judeţul Teleorman, cu privire la faptul că, în noaptea de 25/26 ianuarie, fiica sa în vârstă de 17 ani ar fi primit îngrijiri medicale de la un echipaj al unei ambulanţe Teleorman, neconforme cu simptomele declarate. În fapt, mama minorei a sesizat că asistentul medical sosit la faţa locului nu ar fi procedat corespunzător la acordarea de îngrijiri medicale conform simptomelor şi ar fi dezbrăcat minora în vârstă de 17 ani”, precizează IPJ Teleorman, conform alegatorul.ro

Ulterior, fata a fost dusă pentru expertiza medicală la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Teleorman.

Poliţia a deschis în acest caz un dosar penal in rem.

Conducerea Serviciului Județean de Ambulanță Teleorman a făcut precizări referitor la informațiile apărute public cu privire la acuzațiile care i se aduc asistentului medical

„La nivelul instituției s-a dispus efectuarea de verificări cu privire la modalitatea de intervenție și acordarea asistenței medicale pacientei în cauză.
Toate documentele care au fost solicitate de organele de anchetă penală, respectiv fișa medicală, filmarea audio-video din ambulanță etc., au fost deja predate, urmând ca la finalizarea cercetării să ne fie aduse la cunoștință concluziile.

Facem precizarea că, în prezent, angajatul nostru se află în concediu de odihnă, care a fost planificat încă din luna decembrie a anului trecut.

Asigurăm cetățenii județului Teleorman că personalul Serviciului de Ambulanță Județean Teleorman depune tot efortul pentru a oferi servicii medicale prompte și de calitate tuturor persoanelor ce se adresează serviciului de urgență medicală prespitalicească”, se arată în comunicatul de presă transmis în data de 3 februarie.

Citiți și: REVOLTĂTOR! Sistemul „Big Brother” al Bucureștiului, instalat de o firmă din comuna Islaz din Teleorman deținută de o femeie de 75 de ani! Cât a plătit Primăria Capitalei companiei cu un singur angajat și care a avut cifra de afaceri zero timp de mai mulți ani!