Caz revoltător la Botoşani: O pacientă a murit după ce ambulanţa a fost blocată în curtea spitalului

O pacientă a murit după ce ambulanţa a fost blocată chiar în curtea spitalului din Botoşani de o şoferiţă care vorbea relaxată la telefon. Disperaţi că pacienta a intrat în stop cardio-respirator, medicii au luat femeia de 160 de kilograme pe targă şi au dus-o în spital.

RomaniaTV.net
14 nov. 2013, 06:40
Caz revoltător la Botoşani: O pacientă a murit după ce ambulanţa a fost blocată în curtea spitalului

O femeie de 73 de ani a murit după ce ambulanţa în care era a fost blocată de şoferiţă chiar în curtea spitalului, la Botoşani, potrivit România TV.

Citeşte şi Poliţist din Botoşani, 12 ANI DUPĂ GRATII, pentru ce a OMORÂT în bătaie un bărbat pe care ÎL ANCHETA

Pacienta, care cântărea 160 de kilograme, a fost luată de medici pe targă şi dusă la Unitatea de Primiri Urgenţe. Femeia a intrat în stop cardio-respirator în ambulanţă, iar câteva minute mai târziu a murit în spital.

Citeşte şi Sfârşit tragic pentru o bătrână din Braşov: S-a aruncat de la etajul unu şi a rămas înfiptă într-un gard VIDEO

Şocant este faptul că şoferiţa nu poate fi trasă la răspundere deoarece, conform poliţiei, curtea spitalului nu poatei fi considerat spaţiu public. Chiar şi aşa, în cazul în care conducerea spitalului va considera că au fost încălcate reglementări legale şi va sesiza organele de cercetare, autorităţile ar putea deschide o anchetă.