Caz revoltător. Mamă și fiică, bătute crunt în aceeași noapte de agresorul aflat sub ordin de restricție

Un caz revoltător a avut loc în Pitești, unde o femeie și fiica ei, minoră, au fost bătute în aceeași noapte, de agresorul care avea deja ordin de restricție.

28 iun. 2021, 14:37
Caz revoltător. Mamă și fiică, bătute crunt în aceeași noapte de agresorul aflat sub ordin de restricție

Un caz revoltător de violență domestică a avut loc în Pitești unde o mamă și fiica ei, în vârstă de 17 ani, au fost bătute crunt în aceeași nopate de către un agresor care avea deja ordin de restricție. Abuzatorul nu era nimeni altul decât soțul femeii, respectiv tatăl fetei. Bărbatul a ajuns acasă după ce consumase cantități de alcool importante, acesta a declanșat un scandal în fața blocului, apoi și-a lovit crunt soția. Femeia, într-un gest de disperare, s-a refugiat la o vecină. Bărbatul, furios că nu-și găsește soția, s-a dus acasă unde a bătut-o pe fiica sa de 17 ani. Adolescenta a sunat la Poliție, iar autoritățile ridicat pe bărbat, l-au dus la secție și l-au audiat, după care au emis pe numele lui un ordin de restricție provizoriu, pentru o perioadă de 5 zile.

Agresorul a fost audiat și apoi lăsat liber de către organele legii, în jurul orei șase dimineața. Bărbatul a mers direct la ușa apartamentului său unde se aflau soția și fiica lui și a pornit din nou scandalul. Vecinii au sunat din nou la 112. Polițiștii au ajuns în scurt timp și l-au ridicat din nou. În acest moment, agresorul este audiat și va fi prezentat în fața magistraților cu propunerea de arestare preventivă. Vecinii acestuia refuză să dea declarații, de teama faptului că s-ar putea întoarce ca să se răzbune chiar pe ei, relatează Antena 3.

Un caz revoltător. Femeie de 23 de ani înjunghiată mortal de concubin în faţa copilului ei

O femeie de 23 de ani a fost înjunghiată mortal de un fost puşcăriaş. S-a întâmplat marţi după-amiază în locuinţa acesteia din strada Dreptăţii din Sectorul 6, Bucureşti. Agresorul era concubinul tinerei, informează România TV. Agresiunea a avut loc în faţa copilului victimei, o fetiţă de doar 4 ani.

Vecinii femeii au sunat la 112, iar la faţa locului au ajuns echipaje de poliţişti, medici şi mascaţi.

Femeia a fost găsită în stop cardio-respirator. Ea prezenta multiple plăgi în zona toracelui, avea bărbia tăiata și plăgi la nivelul capului. Zeci de minute s-au chinuit medicii să o resusciteze pe femeia înjunghiată. Din păcate, nu au reuşit să o salveze.

Citeşte şi: Un nou caz cutremurător în România! Femeie însărcinată din Vaslui, înjunghiată de soț. Nu putea comunica decât prin semne

„Astăzi, prin apel 112, Poliția Capitalei a fost sesizată cu privire la faptul că o femeie, de 23 de ani, a fost agresată , în locuință, de către concubinul ei.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 21 Poliție, precum și echipaj de prim ajutor.