Femeie de 23 de ani înjunghiată mortal de concubin în faţa copilului ei, în Bucureşti. UPDATE: Agresorul s-a sinucis

O femeie de 23 de ani a murit după ce a fost înjunghiată de concubinul ei, un fost puşcăriaş. Incidentul s-a petrecut marţi după-amiază în locuinţa acesteia din sectorul 6 al Capitalei. În momentul atacului, în casă se afla şi copilul femeii, o fetiţă în vârstă de 4 ani. Imediat după crimă, agresorul a fugit. Trupele speciale au împânzit zona, iar în cele din urmă l-au găsit pe agresor mort în casă. Acesta s-ar fi sinucis.

15 iun. 2021, 14:18

O femeie de 23 de ani a fost înjunghiată mortal de un fost puşcăriaş. S-a întâmplat marţi după-amiază în locuinţa acesteia din strada Dreptăţii din Sectorul 6, Bucureşti. Agresorul era concubinul tinerei, informează România TV. Agresiunea a avut loc în faţa copilului victimei, o fetiţă de doar 4 ani.

Vecinii femeii au sunat la 112, iar la faţa locului au ajuns echipaje de poliţişti, medici şi mascaţi.

Femeia a fost găsită în stop cardio-respirator. Ea prezenta multiple plăgi în zona toracelui, avea bărbia tăiata și plăgi la nivelul capului. Zeci de minute s-au chinuit medicii să o resusciteze pe femeia înjunghiată. Din păcate, nu au reuşit să o salveze.

Citeşte şi: Un nou caz cutremurător în România! Femeie însărcinată din Vaslui, înjunghiată de soț. Nu putea comunica decât prin semne

„Astăzi, prin apel 112, Poliția Capitalei a fost sesizată cu privire la faptul că o femeie, de 23 de ani, a fost agresată , în locuință, de către concubinul ei.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 21 Poliție, precum și echipaj de prim ajutor.

Femeia de 23 de ani prezenta mai multe leziuni și în pofida eforturilor medicilor, a fost declarat decesul.

La fața locului cercetările sunt efectuate de procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București și polițiști ai Serviciului Omoruri, în vederea stabilirii situației de fapt. De asemenea, sunt efectuate verificări în vederea depistării bărbatului.

Cercetările sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor”, se arată în comunicatul poliției.

După ce a înjunghiat-o pe femeie, agresorul a fugit.

Bărbatul a fost găsit mort la scurt timp după crimă. Potrivit unor surse apropiate anchetei, agresorul s-a sinucis.

Potrivit martorilor, femeia înjunghiată şi iubitul ei s-au certat, iar la un moment dat, bărbatul a pus mâna pe un cuţit şi a înjunghiat-o.

În trecut, bărbatul a mai fost condamnat la închisoare pentru tâlhărie şi fusese eliberat în urmă cu jumătate de an.

Citeşte şi: O româncă a avut parte de un sfârşit cumplit după ce a fost înjunghiată fără milă în Italia. Elena se mutase în noua casă doar de trei săptămâni