CAZ ŞOCANT de MALPRAXIS LA CONSTANŢA. Directorul spitalului militar a uitat două foarfece de 16 cm într-o pacientă FOTO

Directorul medical al Spitalului Militar din Constanța, Gheorghe Ștefan, a uitat două foarfeci de 16 cm în burta unei paciente de 61 de ani. 

RomaniaTV.net
05 nov. 2018, 11:08

Cu medicul Gheorghe Ștefan a vorbit o singură dată, după operație, scrie libertatea.ro. „A venit la mine, mi-a spus că a salvat-o și mi-a luat plicul”, povestește Aura S.

Citeşte şi INCREDIBIL. Un medic i-a scos din greşeală un rinichi unei paciente. Este DE NECREZUT cu ce l-a confundat

Mama sa, A.D., 65 ani, constănțeancă, se internează în aprilie 2018 cu diagnosticul de ruptură de perineu și este operată de medicul Gheorghe Ștefan.

Chirurgul alege abordarea vaginală și, în timpul operației, scapă din pensă uterul, care se retrage în abdomen, ca și artera uterină.

Rezultă o hemoragie masivă!

Chirurgul e chiar directorul medical al spitalului
După două ore de panică, pacienta intră în șoc hipovolemic, cu pierdere de 3 litri de sânge, hemoglobină 2.

Chirurgul intervine abdominal și „suturează grosolan tot ce prinde”, după cum descrie intervenția unul dintre ceilalți medici care au supravegheat pacienta.

Mai multe cadre medicale, sub protecția anonimatului, au confirmat cazul pentru Libertatea. Asta pentru că doctorul și colonelul Gheorghe Ștefan, 60 de ani, este șeful Secției de chirurgie generală și directorul medical al Spitalului Militar de Urgență Constanța.

Continuarea articolului AICI.