Caz şocant de sărut al morţii! A fost la un pas să piară, după un pupic nevinovat: Mamelor, nu mai permiteți să vi se pupe copilașii

Caz şocant, după ce o fetiță de 3 ani a fost la un pas de moarte la doar câteva zile după ce una dintre rude a pupat-o pe obraz. Mama copilei avertizează acum toți părinții şi îşi plânge cu disperată durerea.  La scurt timp după incident fața micuţei a fost pur şi simplu distrusă de o infecție.

RomaniaTV.net
11 apr. 2019, 11:23

 „Mamelor, nu mai permiteți să vi se pupe copilașii! Chipul fetiței mele arată de parcă ai fi aruncat cu acid pe el”, asta spune o mamă a cărei fetiță a fost distrusă din prea multă dragoste. După ce a fost pupată de un membru al familiei, fața copilei a fost distrusă de o infecție.

Savina Fraces-Bell, mama Siennei, fetița de 3 ani, a ținut să povestească pe Facebook despre experiența nefericită pe care a trăit-o cu cea mică. Femeia încearcă să crească gradul de conștientizare pentru a avertiza mamele de pericolele la care sunt expuși cei mici dacă sunt sărutați. Oamenii pot fi purtătoare de viruși pe care îi pot transmite celor mici fără a dori acest lucru, scrie ştirile Kanal D.

Sienna a fost pupată de un membru al familiei care avea herpes la gură și astfel a contactat virusul care a desfigurat-o. Chipul fetiței s-a umplut de bube roșii, pline cu lichid și dureroase. Abia după mai multe investigații, doctorii unei clinici au depistat problema: fetița a contactat virusul herpes în urma unui sărut.

Din cauza lichidului care ieșea din bube, mama era nevoită să spele zilnic hăinuțele copilei. Din fericire, după nenumărate eforturi făcute de părinții micuței, Sienna s-a recuperat complet cu ajutorul tratamentului pe care medicii i l-au administrat timp de un an.