Caz ŞOCANT: Fetiţă de 8 ani, MOARTĂ în NOAPTEA NUNŢII, după un raport SEXUAL cu SOŢUL ei de 40 de ani

Un caz care a frapat planeta a avut loc în Yemen, unde o fetiţă de opt ani a murit din cauza rănilor interne, după ce a fost obligată să se căsătorească cu un bărbat de 40 de ani. În prezent, activiştii cer ca familia şi ginerele să fie arestaţi pentru crima făcută.

09 sept. 2013, 20:21
Caz ŞOCANT: Fetiţă de 8 ani, MOARTĂ în NOAPTEA NUNŢII, după un raport SEXUAL cu SOŢUL ei de 40 de ani

Copila pe nume Rawan, din zona Hardh, aflată la graniţa cu Arabia Saudită, a fost obligată de părinţi să se mărite cu un bărbat care era de cinci ori mai în vârstă decât ea, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi O columbiancă de 10 ani a născut un copil sănătos-tun VIDEO

Minora a murit din cauza rănilor interne suferite în noaptea nunţii, după ce soţul ei a făcut sex cu ea. În prezent, activiştii din ţară cer ca atât ginerele, cât şi familia fetei să fie arestaţi pentru ceea ce au făcut. Ei spun că un astfel de gest din partea autorităţilor ar opri căsătoriile între fete minore şi bărbaţi în vârstă.

Este un animal care merită să fie pedepsit sever pentru ceea ce a făcut. Toţi cei care sprijină aceste crime ar trebui de asemenea pedepsiţi„, a declarat un bloger din Yemen.

Citeşte şi Dezvăluirile TRAUMATIZANTE ale fetei care a fost forţată să devină imaginea Holocaustului VIDEO

Până în 1990, în Yemen exista o lege care stabilea vârsta minimă de căsătorie ca fiind 15 ani, dar legea a fost anulată, lăsând părinţilor libertate în alegerea vârstei la care odraslele lor se pot căsători. Conform statisticilor, pe glob există 57.5 milioane de mirese minore în lume, 40% dintre acestea fiind căsătorite în India. Astfel, 46 dintre femeile indiene s-au căsătorit înainte să îndeplinească 18 ani.