Caz şocant în Bacău. Un copil de nouă ani a fost maltratat de propria mamă

Un copil de 9 ani, din Bacău, a fost maltratat chiar de cea care i-a dat viaţă. Mama l-a bătut atât de rău, încât are faţa şi corpul plin de vânătăi. Vecinii spun că femeia îl lovește frecvent, pentru că tot timpul se aud ţipete din casă. Totul a ieşit la iveală după ce tatăl şi-a găsit băiatul snopit în bătaie şi a mers direct la Protecţia Copilului.

25 mart. 2016, 06:33
Caz şocant în Bacău. Un copil de nouă ani a fost maltratat de propria mamă

Cei doi soţi s-au despărţit în urmă cu patru ani. După divorţ, instanţa a încredinţat copilul mamei. În ziua în care avea dreptul să-şi petreacă timpul cu băiatul, tatăl nu l-a găsit însă la şcoală.

Învăţătoarea i-a spus că este bolnav, iar bărbatul a mers acasă la fosta soţie. Aici a avut parte de un şoc. Şi-a găsit copilul plin de vânătăi din cauză că nu ar fi ştiut o poezie.

De cealaltă parte, mama nu recunoaşte nimic. Vecinii fac însă mărturisiri incredibile şi spun că băiatul era bătut mereu de către mamă.

Când a văzut în ce hal arată copilul, tatăl l-a dus la doctor, apoi a anunţat Protecţia Copilului.

„Directia generala de asistenta sociala, acestea sunt demersurile si procedurile, va inainta acest caz si instantei de judecata si se va stabili de catre instanta de judecata la cine sa stea copilul si daca va propune si decaderea din drepturile parintesti”, au spus reprezentanţii Protecţiei Copilului, informează România TV.

Femeia mai are acasă o fetiţă de 3 ani.

Citeşte şi Intervenţie de salvare în Baia Mare. Un copil a fost scos din râul Săsar VIDEO