Caz ŞOCANT în Brăila. A fost omorât în stradă pentru că a vrut să despartă doi bătăuşi

Un bărbat a fost omorât în bătaie în plină stradă, la Brăila. Victima a încercat să aplaneze un conflict între doi bărbaţi, iar unul dintre ei, foarte nervos s-a năpustit cu pumnii asupra sa până când omul şi-a dat ultima suflare.

30 iun. 2014, 06:07
Caz ŞOCANT în Brăila. A fost omorât în stradă pentru că a vrut să despartă doi bătăuşi

Un brăilean a intervenit între doi vecini care se certau pentru câţiva lei şi şi-a găsit sfârşitul sub ploaia de pumni şi picioare a unuia dintre aceştia.

Potrivit infobraila.ro, bărbatul, în vârstă de 40 de ani, a vrut să aplaneze conflictul dintre vecinii săi, iscat din cauza unei datorii de 50 lei, sumă pe care unul i-a promis-o celuilalt pentru o zi de muncă la câmp. Când localnicul „ţepuit”, de 52 de ani, a văzut că vecinul sau nu îl lasă să îşi facă dreptate cu pumnii, încercând să îi împace, s-a năpustit asupra sa lovindu-l de mai multe ori.

Citeşte şi Un bărbat gelos din Iaşi i-a dat foc soţiei în timp ce aceasta dormea

Primele lovituri l-au dezechilibrat pe localnicul de 40 de ani, acesta lovindu-se cu capul de marginea unui mese de fier, iar apoi prăvălindu-se pe ciment.

Deşi era mort, agresorul şi fiul sau au continuat să îl lovească pe bărbat, fratele victimei declarând că cei doi s-au suit, la propriu, cu picioarele pe acesta.

Citeşte şi Cum a fost înjunghiat Ionuţ Cabat. Criminalul s-a oprit când nu a mai putut scoate cuţitul din capul victimei