Un bărbat gelos din Iaşi i-a dat foc soţiei în timp ce aceasta dormea

Un bărbat de 76 de ani din Domniţa, comuna Ţibana, pe fondul geloziei, i-a dat foc soţiei sale duminică-noapte, în timp ce aceasta dormea.

RomaniaTV.net
23 iun. 2014, 09:50
Un bărbat gelos din Iaşi i-a dat foc soţiei în timp ce aceasta dormea

Bărbatul a aşteptat duminică seară, până în jurul orei 23, pentru ca soţia sa să adoarmă, după care a intrat în camera aceasteia, a încuiat camera pe dinăuntru cu cheia, a turnat benzină pe femeie şi i-a dat foc, scrie ziaruldeiasi.ro.

Citeşte şi Un bărbat din Tuzla şi-a omorât soţia cu toporul. După crimă a vrut să se omoare, dar nu a putut

Femeia s-a trezit şi a început să ţipe. În ajutor i-a sărit unul dintre copiii cuplului, un bărbat de 34 de ani care locuia cu bătrânii, care când a văzut că nu poate deschide uşa camerei, a ieşit din casă şi a spart geamul încăperii, scoţând-o pe femeie şi stingând focul.

Citeşte şi S-a împuşcat în cap în plină stradă, sub ochii iubitei. Motivul care l-a împins la acest gest este HALUCINANT

Bărbatul a declarat poliţiştilor că gelozia l-a împins să facă acest gest extrem, el „presupunând o infidelitate” a soţiei. El se află în momentul de faţă internat la Socola. Medicii susţin că bărbatul nu este cunoscut cu antecedente psihice. Vecinii bătrânilor au declarat că familia era una liniştită.

Femeia se află internată la spital cu arsuri pe 15% din suprafaţa corpului.