Caz ŞOCANT în Bucureşti! Un bărbat a fost găsit mort pe stradă, iar Poliţia nu ştie dacă a fost omorât în bătaie sau de o maşină

Caz șocant, în cartierul Ferentari, din București. O femeie care voia să parcheze cu spatele nu a văzut că pe jos era trupul unui bărbat și l-a călcat cu maşina.

19 feb. 2023, 16:27
Caz ŞOCANT în Bucureşti! Un bărbat a fost găsit mort pe stradă, iar Poliţia nu ştie dacă a fost omorât în bătaie sau de o maşină

Bărbatul era întins pe jos, iar martorii susţin că fusese implicat într-o bătaie care l-a lăsat imobilizat pe asfalt. Până în acest moment, nu se ştie dacă victima era deja moartă în momentul în care a fost lovită de maşină.

La faţa locului au ajuns poliţistii, pompierii şi angajații de la Serviciul de Medicină Legală care încearcă să afle ce s-a întâmplat de fapt și cine este vinovat de moartea bărbatului, scrie B365.ro.

Astfel, sunt două scenarii posibile din informațiile de până acum. Primul este acela că bărbatul era deja fără suflare, iar moartea a survenit în urma bătăii în care a fost implicat și în urma căreia, așa cum spun martorii, a căzut lat, întins pe jos.

Cel de-al doilea scenariu posibil este acela potrivit căruia era încă în viață, dar inconștient sau cel puțin incapabil să se miște ori să realizeze pericolul atunci când mașina condusă de șoferița care parca a trecut peste el, fără să-l poată vedea când dădea cu spatele, deci fără să-l poată evita.

Citeşte şi: Care e cel mai sigur loc în caz de cutremur? Află la ce etaj ar trebui să locuiești ca să poți să stai fără griji