Caz şocant în Capitală: Un individ mascat a vrut să dea foc unei case de amanet, cu tot cu angajatul în interior

Un bărbat a intrat într-o casă de amanet din Bucuresti, a aruncat cu benzină pe geam, cu intenția probabil de a da foc, după care a fugit, speriat de strigătele angajatului.

12 ian. 2024, 21:29
Caz şocant în Capitală: Un individ mascat a vrut să dea foc unei case de amanet, cu tot cu angajatul în interior

O casă de amanet din Capitală a fost la un pas să devină scena unei tragedii după ce un bărbat mascat a încercat să dea foc unui angajat. Agresorul a aruncat cu benzină pe angajatul care se afla în casa de amanet.

Detalii șocante în cazul doctoriței care s-a aruncat de la etaj împreună cu bebelușul ei pentru a scăpa de incendiu. Cunoscuții spun că viața ei era un calvar
Din fericire, însă, angajatul era protejat de geamul de protecție, iar individul mascat nu a reușit să aprindă combustibilul. Când a văzut că planul său a eșuat, suspectul a fugit de la fața locului. Autoritățile încearcă să determine acum ce s-a întâmplat mai exact.

„La data de 12 ianuarie 2024, în jurul orei 18.10, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Secția 12 Poliție a fost sesizată, prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că în timp ce se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu, în incinta unei societăți comerciale de tip amanet, din Sectorul 3, ar fi intrat un alt bărbat, care ar fi avut fața acoperită, ar fi aruncat cu un lichid pe geamul din interior, după care ar fi părăsit locația.

Patru bărbaţi, reţinuţi pentru 24 de ore în cazul seifului furat dintr-o locuinţă din Sectorul 4. O parte din ceasuri și bijuterii, recuperate de la amanet
La adresă s-au deplasat de urgență polițiști din cadrul secției menționate, care au demarat cercetările în vederea stabilirii situației de fapt și depistării bărbatului în cauză”, se arată în comunicatul poliției.