Detalii șocante în cazul doctoriței care s-a aruncat de la etaj împreună cu bebelușul ei pentru a scăpa de incendiu. Cunoscuții spun că viața ei era un calvar

Un bebeluș de cinci luni a murit după ce mama lui l-a aruncat de la etaj pentru a-l scăpa dintr-un incendiu care le cuprinsese apartamentul. După ce l-a aruncat pe copil, femeia a încercat și ea să se salveze aruncându-se pe geam. Ea a supraviețuit, dar a suferit arsuri și multiple fracturi, inclusiv la coloană. Pentru gestul său, femeia este cercetată pentru omor și riscă pedeapsa cu închisoarea.

12 ian. 2024, 10:05
Detalii șocante în cazul doctoriței care s-a aruncat de la etaj împreună cu bebelușul ei pentru a scăpa de incendiu. Cunoscuții spun că viața ei era un calvar

Detalii șocante încep să iasă la iveală în cazul tragediei din Iași. Femeia care s-a aruncat de la etaj împreună cu bebelușul ei pentru a scăpa din apartamentul incendiat a trăit un adevărat calvar alături de soț, spun vecinii.

Vecinii spun că cei doi soți se certau des și că tânăra era chiar și bătută. Chiar de sărbători, femeia, de profesie medic, s-ar fi refugiat în casa unei vecine, după ce ar fi fost agresată de soț.

Și familia femeii știa de neînșelegerile dintre el. Tatăl ei, polițist de profesie, i-ar fi spus chiar că „de astă dată te-am salvat, dar data viitoare te scot în sicriu”.

Mai mult, vecinii spun că bărbatul ar fi fost internat la Spitalul de Psihiatrie Socola din Iași. Ei cred că tot el ar fi fost cel care ar fi dat foc apartamentului. Este și una dintre ipotezele anchetatorilor.

Procurorii şi pompierii care cercetează cauzele incendiului din cartierul Cantemir au două ipoteze. Prima variantă ar fi accidentul, adică ar fi căzut o lumânare sau o candelă pe jos, de la care s-au aprins lucruri inflamabile de prin casă. A doua variantă ar fi “o mână criminală”, scrie ziaruldeiasi.ro.