Caz şocant în Caransabeş! Un bărbat s-a aruncat de la etajul trei al Spitalul Municipal. „A decedat pe loc”

Un bărbat din Carasebeş, în vârstă de 60 de ani, şi-a pus capăt zilelor, aruncându-se de la etajul trei al Spitalului din oraş. Bărbatul se afla internat la Spitalul Municipal de Urgenţă din Caransebeş de aproximativ o lună.

RomaniaTV.net
20 ian. 2020, 11:02
Caz şocant în Caransabeş! Un bărbat s-a aruncat de la etajul trei al Spitalul Municipal. „A decedat pe loc”

O asistentă a spitalului a descoperit, în juurl orei 02:15, faptul că bărbatul nu era în salon şi a alertat restul pacientelor, care i-au descoperit papucii de casă în dreptul geamului de la coridor.

“Poliţia municipiului Caransebeş a fost sesizată, în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 2,50, de către un medic din cadrul Spitalului judeţean Caransebeş, despre faptul că un pacient internat în spital s-a aruncat de la etajul al treilea al clădirii, constatându-se decesul acestuia. Din primele verificări a rezultat faptul că un bărbat de 60 de ani, din Caransebeş, ar fi părăsit salonul în care era internat şi s-ar fi deplasat pe holul etajului al treilea, aruncându-se în gol de la o fereastră şi decedând”, afirmă purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin, Alina Boeru.

Bărbatul a forţat geamul spitalului şi s-a aruncat de la etajul trei al clădirii. În urma căzăturii, bărbatul a decedat pe loc. Echipa de medici a constat decesul şi a anunţat poliţia. În acest caz se află în desfăşurare două anchete, una internă şi cea a poliţiei privind imprejurările în care s-a produs incidentul. 

Din fişa pacientul reiese faptul că bărbatul suferea de o boală cronică la inimă, însă nu a avut antecedente din punct de vedere psihiatric. Mai mult decât atât, bărbatul se afla sub tratament perfuzabil pe seringă automată pe care şi-a detaşat-o singur, fără ca cei doi colegi de salon să observe.