CAZ ŞOCANT în Constanţa. Un copil a fost atacat de câinii maidanezi chiar sub ochii mamei

"Cu ochii în lacrimi, copilul meu îmi cerea ajutorul în timp ce maidanezii îi sfâşiaseră pantalonii şi tăbărâseră pe el", povesteşte mama unui băieţel din Constanţa muşcat de câinii fără stăpân. Copilul a ajuns la spital pentru îngrijiri, iar mama a sesizat autorităţile. În ultima lună, 60 de maidanezi au fost ridicaţi de pe străzi de firma de ecarisaj care are contract cu primăria.

11 iul. 2016, 20:18
CAZ ŞOCANT în Constanţa. Un copil a fost atacat de câinii maidanezi chiar sub ochii mamei

Am auzit zgomote, iar când am ieșit l-am văzut alergând. De sub o mașină au ieșit doi câini, l-au mușcat de pantaloni, apoi s-a împiedicat și a căzut. Atunci s-au năpustit asupra lui și l-au mușcat. Ce se întâmpla dacă nu eram acolo? Îl sfâșiau„, a spus Elena Florea, mama copilului mușcat de câini.

Femeia se pregătea să plece cu Vlad, băiețelul ei de șase ani la plajă, când maidanezii au dat atacul. Au ieșit de sub mașinile parcate în cartierul Tomis 1, iar când și-a văzut băiețelul de numai șase ani în colții câinilor fără stăpân, a sărit să-și salveze copilul. S-a repezit la patrupede, a aruncat cu ce i-a venit la mână în ei și, într-un final, animalele au fugit. Cu lacrimi în ochi, copilul s-a ridicat speriat după atac, scrie reporterntv.ro.

Era întins pe jos și câinii îl mușcau. El se uita în ochii mei și nu știa ce se întâmpla. Șocul a venit ulterior când a văzut că îi curge sânge„, a mai precizat femeia.

Băiețelul a ajuns la spital, unde medicii i-au făcut vaccinul antitetanos. Și bunica lui a fost la un pas să cadă pradă maidanezilor, iar acum se teme să mai iasă cu nepoțelul în parc.

Citeşte şi Bătrână din Gorj, atacată de o haită de câini chiar în faţa blocului. Cum s-a terminat totul VIDEO