Caz șocant în Galați! O femeie a fost înjunghiată de propriul soț, după ce s-au luat la ceartă

Cazurile șocante care implică arme albe nu se mai opresc! Ieri, după amiază, o femeie a fost înjunghiată de propriul soț, după ce au avut o altercație.

14 dec. 2023, 09:33
Caz șocant în Galați! O femeie a fost înjunghiată de propriul soț, după ce s-au luat la ceartă

Caz șocant în Galați. O femeie a fost înjunghiată de soțul ei, după ce s-au certat!

Citește și România cuțitarilor: un alt tânăr a fost înjunghiat în plină stradă, în Teleorman. Atacul vine la doar câteva zile distanță de la crima care a avut loc în Grădina Botanică din Craiova

După valul de crime din România, miercuri, o altă femeie a fost înjunghiată de soțul ei, în comuna Drăgăneşti, județul Galați.

Cei doi soţi erau în locuința lor, în comuna Drăgăneşti, iar în urma unor neînţelegeri bărbatul, în vârstă de 53 de ani, a luat un cuţit şi a atacat-o pe femeia de 51 de ani.

Cei doi s-ar fi certat dintr-un motiv încă necunoscut, iar bărbatul în vârstă de 53 de ani a luat un cuţit şi a atacat-o pe femeia de 51 de ani.

Victima a sunat la 112

Cu ultimele puteri, tot femeia a fost cea care a sunat la 112 după ajutor.

Ea le-a spus oamenilor legii că ar fi fost agresată fizic de către soț, care i-ar fi provocat mai multe răni cu un obiect înțepător, în timp ce se aflau la domiciliu, în satul Malul Alb, comuna Drăgănești, județul Galați, potrivit Observator.ro.

Odată ajunși la fața locului, medicii au preluat victima pe care au transportat-o de urgență la spital.

Citește și Crimă în Sectorul 3 al Capitalei! O tânără a fost ucisă prin înjunghiere de către patronul magazinului la care lucra. Fata era însărcinată în patru luni

Mai apoi, bărbatul de 53 de ani a fost dus la sediul unității de poliție, pentru audieri.

De altfel, în acest caz au fost efectuate cercetări la fața locului și a fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de violență în familie, cercetările fiind preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Galați.